Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mindig így kell lennie? (elég provokatív eszmecsere)
Szóval annyiszor látom itt lányok szájából azt, hogy a párom nem törődik velem, nem foglalkozik velem, nem figyel rám stb, stb.
Most valószínű nekem ment el teljesen az eszem, de nem tudtam, hogy a pasik feladata egy párkapcsolatban az állandó törődés a figyelem.
A lányok konkrétan mit adnak a kapcsolatukba azért, hogy érvelhessenek az elhanyagoltság mellett?
Nagyon úgy látom, hogy sok lány úgy tekint a férfi nemre mint bazári majmokra akiknek csak az a feladatuk, hogy folyamatosan szórakoztassák, lekössék, megnevettessék és figyelemmel halmozzák el őket.
Komolyan ez lenne a helyzet? Vagy mindig minden párkapcsolat a pasi miatt megy tönkre mert már nem figyelmes vagy nem humoros ésatöbbi...
Kezdem azt hinni, hogy Al Bundy-nak tényleg igaza van.
http://www.youtube.com/watch?v=4SaMjFfTQq4
Az a helyzet, hogy ráéreztél arra, hogy a mai nők gyakorlatilag CSAK elvárnak, de nem nyújtanak cserébe semmit. Ezt az önzőséget nevelte beléjük a kor és a média és most ennek isszuk a levét.
A pasi legyen jóképű, sportoljon, legyen okos, kedves, figyelmes, állandóan törődjön vele, legyen jó az ágyban, legyen jó munkahelye, presztízse stb. De ha te csak - a példa kedvéért - rosszallóan nézel a hurkáira, akkor mélységesen felháborodik elmond minden szar-szemét alaknak és otthagy a fenébe. :)
Ez van öregem, az ilyen nőkkel már én is torkig vagyok, akik csak elvárnak de nem nyújtanak semmit cserébe, volt ilyen nőhöz szerencsém (sajnos). Én hordozzam a tenyeremen, ő meg egy puszi, simogatás vagy kedves szót sem. Nem tudom miért alakult ez ki a nőkben, hogy csak azért mert punci nőtt rájuk, nekik mindent szabad és mindent meg kell kapniuk, a másik meg le van sz*rva.
Én a saját példámat tudom leírni: 11 évig mostam rá, főztem rá, rendben tartottam az otthonunkat, neveltem a gyerekét, meghallgattam esténként a munkahelyi problémáit, levágtam a haját és még sorolhatnám...
És ezért azt kaptam "cserébe", hogy egy idő után már rám sem nézett (szó szerint!)
Köszönöm a válaszod, de te már másik korosztály vagy. A kérdésem vagyis a meglátásom a elsősorban mai 18-25 éves lányokról született.
Az előző korosztálybeli nők még tudták, hogy egy kapcsolathoz 2 ember nem kell. És nem kell egyből az első veszekedés miatt szakítani majd 2 napra rá összejönni egy másik pasival mert ő a tökéletes amíg a volt barátja egy érzéketlen disznó.
Amit elmondtam az mindkét nemre igaz lehet, de úgy vélem manapság mindig mindenért a férfi a hibás. És nálad is a férfi volt a hibás ugye. :D
Ááá még egy "Egy rém rendes család" kedvelő :)
1-ik kedvencem:)
egy vicces...de talán igaz kép...:)
mai 25 éves nő vagyok. egy kapcsolatban a maximumot adom. főzök, mosok, takarítok és az ágyban is odateszem magam. igazi 100% nő vagyok. ez tudom nyújtani.
ha ezért akkora áldozat, hogy elmenjünk valahova kikapcsolódni, akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!