Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A provokatív típusú fiúk milyen lánnyal jönnek ki jól (párként)?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 00:07
1/8 anonim válasza:
hát én a provokatív tipusba tartozom, tul hosszu kapcsolataim nem voltak, de akikkel a leghosszabb volt azok szintén provokatívak voltak hát lányok.. :D akik nem voltak provokatívak azokkal is elvoltam egy ideig, de azoknak hamarabb végük lett, de én ezt nem annak tudom be h ők nem azok.
2/8 anonim válasza:
Provokatív. Jelentése: megbántó, sértő. Szinonimái: merész, kihívó, pajzán, kacér.
Abban az esetben,ha a sértőre utalsz és nem a szinonímákra úgy gondolom,hogy egy olyan lányra van szükséged aki valamilyen szinten hasonlít rád,egy visszahúzódóbb lány semmiképp sem "örülne" a sértőbb hatású megjegyzéseidnek ezzel ellentétben egy ugyancsak provokatív típusú önmagából is kiindulva könnyebben fogadja a csípősebb véleményeket és valószínű,hogy vissza is vág adott esetben,ha pedig az ilyen esetek (remélhetőleg) nem mennek át csúnya vitába esetleg veszekedésbe akkor ez a hozzáállás egy kis "tüzet" is visz a kapcsolatotokba.:)
3/8 A kérdező kommentje:
én nem vagyok provokatív típusú lány, de meg tudok felelni a provokatív helyzetekben, nyugodt maradok és nem sértődök meg... inkább szórakoztatónak tartom....de én sose provokálnék.... akkor szerintetek mennyire jönnék ki egy provokatív fiúval vagy inkább ő velem?
2010. nov. 5. 00:37
5/8 anonim válasza:
első válaszoló vagyok. ha tűröd szó nélkül a provokációt akkor semennyire. ha visszszólsz valami találót, az úgy már jó.. :D :P aki provokatív az élvezi az ilyen helyzetekket, de ha nem szolsz vissza akkor megölöd az egészet és nem fogja jól érezni magát egy provokatív fiu mert téged nem tud provokálni úgy, hogy az élvezhető is legyen mindekettőtöknek.
6/8 anonim válasza:
Csakis provokatívakkal. Mert akkor mindig egymást provokálják. A pasim is provokatív én is, viharos a kapcsolat szenvedélyes a szex, ajtót csapkodunk, kidobálunk tárgyakat az ablakon, egymás idegeivel játszunk. Mindkettőnknek kell ez. Egy csendestárs, nem tudná veled felvenni a versenyt, megsértődne és hupsz eltűnne.
7/8 anonim válasza:
11.25 mekkora forma vagy :D átmehetek hozzátok? beszállnék az ajtócsapkodásba ha nem gond :D
8/8 anonim válasza:
és a "tárgyakat dobálunk ki az ablakon" című játékba is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!