Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egy provokatív kérdésem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy provokatív kérdésem?

Figyelt kérdés
Férfiak (akik megtehetik nem akik kevés fizuval rendelkeznek) miért nem szeretnétek hogy a barátnőtök/feleségetek/gyerekeitek anyja (tök mindegy) a választott párotok kitartott vagy másnéven eltartott legyen? Vagyis miért kapunk ennyi offot mi lányok akik esetleg nem dolgozunk, viszont otthon mindent megcsinálunk amit kell?
2012. aug. 17. 16:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szőke vagy?
2012. aug. 17. 16:17
 2/17 anonim ***** válasza:
Szolyámááá léeee!
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Angyalom te szívesen eltartanád a pasid, aki nem dolgozik,egész nap csak otthon veri a f.szát?
 4/17 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy nem szeretnénk? Ha lenne annyi lovém felőlem lubickolhatna egész nap a tengerben vagy ami neki jól esik. Miért ne fizetném ha ez nem okozna gondot?
2012. aug. 17. 16:19
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Az azért kènyelmes lenne..egy kis mosás,vasalás,aztán a lelkét kidolgozó pasiból kisajtojuk a pénzt a semmiért?Ez lustaság és kihasználás.Én úgy is megcsinálok mindent,hogy dolgozok mellette(egyedülálló vagyok jelenleg) És te hogy állnál fordított helyzetben?
2012. aug. 17. 16:19
 6/17 ASOT ***** válasza:

Vannak idióta fogyatékos pasik vagy akik túl szerelmesek, vagy összeteszik a 2 kezüket h lett egy álomnőjük és cserébe eltartják kinyalják a seggüket.

A normálisabbik része nem! Az ilyen nő élősködő! ÉS később még több élősködőt fog létrehozni a világra. ÉS dolgozhatunk reggeltől estig, amíg ő szórakozik meg néha kitakarít, de azt is elvárná egy idő után...hidd el! hogy takarítónőt fizessek.

Az ilyen nő a pénzért van velem, mert lusta nagyon lusta, vagy nagyon hülye és sehová nem vennék fel.

engem zavarna, ha egy pincsikutya lennék, aki a 2 szép szeméért meg azért mert szeretem, cserébe isten ments h "reggel felkejlen elmenjen dolgozni aztán hazajöjjön"

2012. aug. 17. 16:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha gazdag lennék eltartanám a csajomat, csak tartsa rendben a házat, főzzön, nevelje a gyerekeket, meg a kutyákat, esténte meg dolgozzon meg annyira hogy ketté álljon a fülem:)
2012. aug. 17. 16:21
 8/17 anonim ***** válasza:

Én is szívesen döglenék otthon, a nagy kényelemben meg pompában.

Napközben eljárnék shoppingolni, költeni a nagy dellát, és mielőtt hazaérne a párom rendet rakatnék a szobalánnyal! Még hogy én pakoljak? Ennyi pénzzel a hátam mögött?

Na neeeee...

Hogy is van az a vicc?!

A nö kedvenc háziállatai:

-egy JAGUÁR a garázsba

-egy NERC a szekrénybe

-egy BIKA az ágyba

és egy Marha aki mindezt előteremti!

Nekem nem egy buta tyúk kell, aki még arra sem képes, hogy dolgozni járjon!

Tök mindegy mennyit pénzt keres a munkájával, csak eljárjon dolgozni, hogy legyen fogalma arról hogy mit jelent az hogy igazi munka!

2012. aug. 17. 16:47
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert vannak dolgozó nők, akik ugyanúgy rendben tartják a házat, és gyereket is nevelnek, mint azok akik csakis ezzel "foglalkoznak".

Úgy nőttem fel, hogy anyukámnak mindenért meg kellett dolgoznia. Apu meghalt, és csakis magára támaszkodhatott (már ami a pénzt illeti). És megcsinálta. Felnevelt, eltartott, és a házzal is mindig rendben volt minden. Ezek után nem tudnám elképzelni azt, hogy engem egy pasi tartson el. Mi lesz akkor, ha meghal? vagy elhagy? Kire fogsz majd támaszkodni? Mi lesz veled 40 évesen, ha addig egy napot sem dolgoztál?

2012. aug. 17. 17:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Örökölsz.
2012. aug. 17. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!