Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudjam, hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy szerelmes vagyok-e?

Figyelt kérdés

Tetszett egy fiú, akivel most már kb. napi szinten beszélgetek és azt vettem észre, hogy egyre többször a beszélgetéseink inkább rólam szólnak, hogy neki panaszkodok, vele beszélem meg a problémáimat. És néha, amikor a képeit nézegetem, olyan érzésem van, hogy nem csókolnám meg, csak úgy hozzábújnék. Szóval olyankor nem az a rózsaszínködös szerelem érzés, hanem olyan egyszerűen csak szeretlek érzés. Hozzátartozik, hogy nekem 2 nővérem van, az idősebb nem is velünk él, a másik nővérem meg utál és csak azt hallom tőle, hogy milyen szar vagyok, stb. És mindig is úgy voltam vele, hogy tök jó lenne, ha lenne egy fiú tesóm is, mert a fiúkkal általában jobban kijövök, meg úgy maga az érzés is tök jó lehet szerintem, ha lenne egy jófej bátyám, akinek nem az lenne a legnagyobb problémája, hogy úristen, letört a körme, meg ilyenek.

Viszont a sráccal kapcsolatban, máskor meg tényleg úgy érzem, hogy bárcsak vele lehetnék és hogy tényleg szerelmes vagyok belé.

Nem tudom, mi van velem. Azért érezhetem magam néha úgy, hogy nem szeretem szerelemből, mert benne látom valahogy a "fiú tesót" is, akire tényleg felnézhetek? És amúgy normális vagyok?

2012. dec. 16. 15:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 14 éves vagyok. És lány, mielőtt valaki kérdezné.
2012. dec. 16. 15:36
 2/4 anonim válasza:
Igen,ez ugyan az ami velem is van:D Van egy fiú akinek mindent elmondok,és ő is nekem,mégsem érzem azt hogy szeretném őt szerelemből,csak testvérileg..
2012. dec. 16. 15:40
 3/4 Pendulum92 ***** válasza:

Szerintem nagy az összhang, de valami miatt bekerült nálad a "legyünk csak barátok" kategóriába. Szerintem ne hülyítsd, ha akar valamit. Velem csinálták ilyen korban, hogy húde szeretlek, aztán 2 nap után jött a mégse akarlak, és ezt kb 3szor eljátszották. Inkább mondta volna az elején...

20/F

2012. dec. 16. 15:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Gondolom az már senkit nem zavar, hogy írtam, hogy máskor tényleg úgy érzem, szerelmes vagyok belé........
2012. dec. 16. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!