Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért 'sajnáltatja' magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért 'sajnáltatja' magát?

Figyelt kérdés
haverom, a bnöm pasija, nagyon jóba vagyunk de mindig amikor beszélünk 'sajnáltatja' magát h pl felhívom és egyszerre el kezdi h csoda hogy felhívtam mert én őt lese sz.rom, meg nem bírom meg dumálunk fb-n és akkor h jóó nem untatlak látom már unsz. meg ha csak valamit beszólok neki akkor egybőlmondja hogy jóó, tudom hogy nem szeretsz ilyen sértödött fejjel.. de hogy ezeket mennyire gondolja komolyan nemtom
2012. dec. 15. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:
nem értem miért mond ilyeneket ott van a barátnője és zsarolja azt érzelmileg ne téged...lehet hogy tetszel neki és nemtudja kezelni a helyzetet mivel a barátnőddel jár
2012. dec. 15. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:

"lehet hogy tetszel neki és nemtudja kezelni a helyzetet mivel a barátnőddel jár"

A kérdező ezt akarta hallani (olvasni). Ezért írta ki a kérdést.

2012. dec. 15. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!