Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg szeret ha sír is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeret ha sír is nekem vagy csak sajnáltatja még az utolsó percbe is magát?

Figyelt kérdés
Ma szét mentünk a párommal.Szépen megbeszéltünk mindent! helyesebbn neki nem sok hozzá szólása volt csak sírt! Után fel hívttam telefonon hogy haza ért e épségben é selég bunó módon beszét velem és még mindig sírt! Ezt mire véljem? Tényle ennyire szeret vagy csak így akarj aa szívem meglágyítani? Mit kéne most tennem? Én menyek és vigasztaljam! nekem úgyan úgy rosszul esik hogy szeretjük egymást de még is külön kell hogy menjünk.És ha neki tényleg bántó lenne ez akkor legalább hozzászólhatott volna hogy megmentse a kapcsolatot,de semmi,csak sírt!! :(
2011. ápr. 28. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretitek egymást, nem kell külön mennetek. Probléma megoldva. Kérem a felpontozást.
2011. ápr. 28. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ha sírt akkor tényleg szeretett,nem tudom hogy a fiú sírte,de a férfiak nem mindig mutatják ki érzéseiket,és őszinték ha sírnak,az én volt barátom is sírt mielőtt szakított,annak ellenére hogy szeret:/
2011. ápr. 28. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hááááát...... azért furcsa. Szerintem biztos volt oka amiért szétmentetek... attól hogy ez a párodnak rossz volt, még az ok fennáll.. attól még nem oldódik meg hogy sír... majd megvigasztalják a barátai! Túl fogja magát tenni rajta nyugi, ne magadat büntesd miatta!
2011. ápr. 28. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Még szeret. Meg is bántottad rendesen!

"neki nem sok hozzá szólása volt csak sírt!"

2011. ápr. 28. 15:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Most ezt ne úgy kébzeljétek el hogy üvöltöztem vele meg ilyenek! Nagyon nyugodtan beszéltünk meg. sajnos nagyon szeretem és tudom hogy ezzel nagy hibát követtem el,de nem tudok kétfelé szakadni.. :(Köszönöm a válaszaitokat!
2011. ápr. 28. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért kellene neked kétfelé szakadnod?
2011. ápr. 28. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
hát persze hogy szeret...:( :/
2011. ápr. 28. 16:09
 8/10 A kérdező kommentje:
sajnos ez hosszú lenne,de sok ember van a szerelem ellen...és ez ellen én sem tudok tenni :Most az egyszer nem mi győztünk hanem az aki erősebb volt! :(
2011. ápr. 28. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Minket is szét akarnak szedni csomóan.. Eddig még nemsikerült. ;P
2011. ápr. 28. 16:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Ti csináljátok jól! Akkor kitartást nektek! :'(
2011. ápr. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!