Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 30 alatti lány, aki ne lenne felszínes?! Azaz, nem az az első kérdése, hogy anyámékkal lakom e, mit dolgozom és hogy mennyi van a bankszámlámon és nem nézi le azokat, akiknek nem iphone 5-jük van. Manapság tényleg ez lenne az értékrend?
Szerintem keress tovább nyugodtan, nem mindenki ilyen.Sajnos te pont belefutottál pár hasonló leányba, akik valljuk be csak a pénzre mennek.
Minden ember más.
Most őszintén emberek?! Mi nem felszínes már? Mindeki arra mondja ,hogy felszínes, amivel éppen nem tud szolgálni. HA te nem vagy jóképű, nem vagy magas, nincs pénzed+ időd éveken át izmosra eddzeni magad, akkor jó kinézettel nem tudsz szolgálni. Egy nő ha ezt várja el, akkor FELSZÍNES. Azok akik viszont ilyenek külsőre, azt mondják ,ez egy könnyen kapható, korrekt elvárású nő. Akik belül nullák érezelmileg, jellemben, azok meg azt a nőfajtát nevezik felszínesnek akiket nem érdekel a külsőd, csak hogy mennyire vagy kimódolt intelligens tanult sznob hódolós udvarlótipus, és nekik meg pont ez nem tetszik, ezt tartják FELSZÍNESNEK. mindenkinek azok az elvárások fájnak ,amikkel nem tud szolgálni. Hidd el, amiket kérdező írtál, azokkal akik rendelkeznek csuklóból, egyik sem tartja felszínesnek azokat a pinákat, akiknek ez miatt bejön a faszi. Egyszerüen korrektnek tartják.
Egyébként meg anyagiasak ezek a nők, Nyilván hogy nem akarnak megrohadni örök lemondások, élvezet,, ingerszegénységben valaki mellett, aki nem tudja produkálni a színvonalat. A férfiak is ezt követik, én sem állnék le akámilyen nővel, aki ronda, meg valami putrisorról lett szalajtva, plussz annyi IQ ja van mint ahány szeme, és olyan cuccokban van, mintha a sarki csövesről rángatta volna le, meg pöfögő trabantal zakatolna. Kicsit cinkesnek érezném.
16-ossal értek egyet a legteljesebb mértékben. Bunkó kérdés az iphone 5-re és az arra vonatkozó, hogy mennyi van a bankszámládon, viszont, hogy dolgozol-e, vagy anyáddal laksz-e, az már szimpla óvatosság.
Nehéz manapság a megélhetés, de a 30 körüli férfiak nagy része már nem azért lakik anyukával, mert nem lenne más lehetősége, hanem mert lusta és jobb neki, ha ki van nyalva a feneke. Az sem árt, ha egy ilyen idős férfinak azért azért meg tud állni a saját lábán és elmegy dolgozni.
Én 21 évesen ismertem meg a férjem volt 3nadrágja meg 2 pulcsija cipő, kabát, póló és alsó ruházat meg adóssága.
Aztán eltelt tíz év lett tök jó munkája(ismeretségem által) és kezdett többet keresni mint én... aztán elhagyott :-) akkor mikor az én szénám kezdett nem jól állni ... persze másik szerelem miatt nem az anyagiak miatt... de furcsa fintor volt ez az élettől...
Most 32 vagyok és a mostani páromnak sincs szó szerint semmije(!) ... hozzá tenném nem vagyok bányarém de nem vagyok egy világ szépe sem de tudok szeretni nagyon is de már elmúltam 30 :-))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!