Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan 30 alatti lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30 alatti lány, aki ne lenne felszínes?! Azaz, nem az az első kérdése, hogy anyámékkal lakom e, mit dolgozom és hogy mennyi van a bankszámlámon és nem nézi le azokat, akiknek nem iphone 5-jük van. Manapság tényleg ez lenne az értékrend?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 11:19
1 2 3
 21/29 gabriell88 ***** válasza:

Szerintem keress tovább nyugodtan, nem mindenki ilyen.Sajnos te pont belefutottál pár hasonló leányba, akik valljuk be csak a pénzre mennek.

Minden ember más.

2012. dec. 15. 12:50
 22/29 anonim ***** válasza:

Most őszintén emberek?! Mi nem felszínes már? Mindeki arra mondja ,hogy felszínes, amivel éppen nem tud szolgálni. HA te nem vagy jóképű, nem vagy magas, nincs pénzed+ időd éveken át izmosra eddzeni magad, akkor jó kinézettel nem tudsz szolgálni. Egy nő ha ezt várja el, akkor FELSZÍNES. Azok akik viszont ilyenek külsőre, azt mondják ,ez egy könnyen kapható, korrekt elvárású nő. Akik belül nullák érezelmileg, jellemben, azok meg azt a nőfajtát nevezik felszínesnek akiket nem érdekel a külsőd, csak hogy mennyire vagy kimódolt intelligens tanult sznob hódolós udvarlótipus, és nekik meg pont ez nem tetszik, ezt tartják FELSZÍNESNEK. mindenkinek azok az elvárások fájnak ,amikkel nem tud szolgálni. Hidd el, amiket kérdező írtál, azokkal akik rendelkeznek csuklóból, egyik sem tartja felszínesnek azokat a pinákat, akiknek ez miatt bejön a faszi. Egyszerüen korrektnek tartják.

Egyébként meg anyagiasak ezek a nők, Nyilván hogy nem akarnak megrohadni örök lemondások, élvezet,, ingerszegénységben valaki mellett, aki nem tudja produkálni a színvonalat. A férfiak is ezt követik, én sem állnék le akámilyen nővel, aki ronda, meg valami putrisorról lett szalajtva, plussz annyi IQ ja van mint ahány szeme, és olyan cuccokban van, mintha a sarki csövesről rángatta volna le, meg pöfögő trabantal zakatolna. Kicsit cinkesnek érezném.

2012. dec. 15. 13:26
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is természetes hogy érdekli az anyagi helyzete a másiknak, csak ettől nem lessz felszínes valaki. Nyilván jobb ha van saját ház meg rendes kereset, de ez persze nem kizáróok. Fontos az is milyen életet él, én pl 24 vagyok egyetemista idén végzek, a pasim is egyetemista szóval diákok vagyunk. Vagyis pont leszarom hogy még a családjával él, nincs kocsija a telója meg már min 6 éves. Viszont ha már x éve dolgoznék nekem mindez meglenne valószínűleg én is hasonló anyagi beállítottságú partnert keresnék. A kérdező valószínűleg nem jó nőknél próbálkozott, de sok nő eleve olyan stílusú akin látszik hogy pénzre/megjelenésre hajt aki ilyennel kezd az meg is érdemli. Amúgy attól még nem biztos hogy felszínes valaki mert az elvárásaitok nem egyeznek. Persze ha azért nem akar mert nem ilyen vagy olyan telefonod van, az egy hülye liba akkor meg nem értem mért foglalkonak vele. ahelyett kiröhögnék hogy ok ez nekem nem is kéne. Mégis sokan az ilyen csajokat fűzik...
2012. dec. 15. 13:47
 24/29 anonim ***** válasza:
Előző, ez totál jó vélemény volt. CSak annyi,hogy te például miből állapítod meg egy neked tetsző egyénről,hogy mennyire pénztárca centrikus elvárásai vannak? MErt ez egy belső, elmében eldőlő tulajdonság, és nincs ráírva senkire. Egy ágról szakadt egér lány lehet hogy jobban rá van szorulva egy pénzes fas zkalapra, mint egy full Gucci néni. Nem lehet ezt annyira ránézésre se megállapítani hidd el. Ahogy egyetemen is lehetnek olyanok, akik már menő üzletasszononyok mert úgy hozta a sors meg a családi háttér, és nem preferálják a nagyon diák srácokat. Ez sincs igazán ráírva elsőre. Csak ha megismered. AKkor meg már ott vagy,hogy ez miatt le is lettél morzsolva, ha nem ütöd a szintet, és ottvan a csalódásélmény. Tehát jóformán akárkinél próbálkozhatsz, és akárkinél be is bukhatod.
2012. dec. 15. 13:55
 25/29 anonim ***** válasza:

16-ossal értek egyet a legteljesebb mértékben. Bunkó kérdés az iphone 5-re és az arra vonatkozó, hogy mennyi van a bankszámládon, viszont, hogy dolgozol-e, vagy anyáddal laksz-e, az már szimpla óvatosság.

Nehéz manapság a megélhetés, de a 30 körüli férfiak nagy része már nem azért lakik anyukával, mert nem lenne más lehetősége, hanem mert lusta és jobb neki, ha ki van nyalva a feneke. Az sem árt, ha egy ilyen idős férfinak azért azért meg tud állni a saját lábán és elmegy dolgozni.

2012. dec. 15. 14:09
 26/29 anonim ***** válasza:
24-es kérdésedre reagálva én nem állapítom meg mert nem nagyon ismerkedek, az összes eddig pasim baráti körből volt vagy valamelyik ismerős kezeskedett érte tehát ezek az infók már a kezdetben megvoltak. 23-as voltam
2012. dec. 15. 14:39
 27/29 anonim ***** válasza:
Hát ez a fajta párválasztás azért szerintem nem mindenkinél van így. Általában az idegen, kívülálló nőket leszólítok módszer van a zöménél szerintem. Úgy meg nehéz megmondani ki miféle, mire van ráállva.
2012. dec. 15. 14:43
 28/29 Sweet Dreams ***** válasza:

Én 21 évesen ismertem meg a férjem volt 3nadrágja meg 2 pulcsija cipő, kabát, póló és alsó ruházat meg adóssága.

Aztán eltelt tíz év lett tök jó munkája(ismeretségem által) és kezdett többet keresni mint én... aztán elhagyott :-) akkor mikor az én szénám kezdett nem jól állni ... persze másik szerelem miatt nem az anyagiak miatt... de furcsa fintor volt ez az élettől...

Most 32 vagyok és a mostani páromnak sincs szó szerint semmije(!) ... hozzá tenném nem vagyok bányarém de nem vagyok egy világ szépe sem de tudok szeretni nagyon is de már elmúltam 30 :-))))))

2013. ápr. 25. 09:57
 29/29 anonim ***** válasza:
A bankszámla nem érdekel se az, hogy kinek milyen telefonja van.Meg az sem, hogy milyen a munkája.Azért egy 30-as éveiben járó férfi még a szüleinél lakjon?Nem kell külön lakással rendelkeznie, de azért albérletben esetleg? Hova akarod felvinni a lányt mondjuk vacsorára? Ahol csak akkor jó ha kettesben vagytok. Nem hogy még külön a szüleid is egy másik szobában hallgassák mit beszéltek egymással. Vagy ja elküldeni őket otthonról arra a jó néhány órára? Na meg ha a lány is már külön él a szüleitől azért gondolom ugyanez elvárható egy férfitól. És már azért 30-as években járó férfiról beszélünk, még a 20-as évek közepe,végefele oké ha a szüleinél lakik. de utána már nem normális dolog.
2013. ápr. 25. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!