Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan 30 alatti lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 30 alatti lány, aki ne lenne felszínes?! Azaz, nem az az első kérdése, hogy anyámékkal lakom e, mit dolgozom és hogy mennyi van a bankszámlámon és nem nézi le azokat, akiknek nem iphone 5-jük van. Manapság tényleg ez lenne az értékrend?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 11:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, az a baj, h manapság ez is mind pénzkérdés. A magyar emberek többsége annyit keres, h épphogy nem hal éhen, akkor kérdem én, hogyan tartson fenn vki egymaga egy lakást?
2012. dec. 15. 11:41
 12/29 A kérdező kommentje:
Ki mondta, h harminc vagyok?! Én biztos nem! Talán meg kellene tanulnod szöveg érteni és másnak beszólogatni, alaptalan gyökérségeket.
2012. dec. 15. 11:44
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért nem írod le,hogy hány éves vagy,te csíra?
2012. dec. 15. 11:46
 14/29 A kérdező kommentje:
Már bocs, de neked biztos nem írom le a korom, lehet te a srácokat szereted, de én a nőkhöz vonzódom. Azért megnézném milyen házban él egy ilyen nagy IQ bajnok, meg hogy miből szerezte a rávalót :)
2012. dec. 15. 11:50
 15/29 anonim ***** válasza:
43%
Te igensokos,más vonatkozik egy 20 évesre,meg egy 25 évesre,meg egy 30asra.De ha túl fogyatékos vagy erre,akkor hibáztass továbbra is másokat a saját baromságaidért.Legalább több nő marad az épp elmélyűeknek.
2012. dec. 15. 11:54
 16/29 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, hogy azt kérdezi valaki, hogy anyukádékkal laksz-e még vagy hogy van-e Iphone 5-öd.

Tekintve, hogy 30 alattiakat kérdeztél, én is azt feltételeztem, hogy ekörül jársz vagy már elmúltál, hisz nem mindegy, mely korból szemléled a dolgokat.

Ami a lényeg: az, hogy 26-27 éves korod körül megkérdezik a nők, külön élsz-e és mit dolgozol, nem bunkóságból teszik. Egyszerűen, egy ennyi idős embertől szerintem már nem nagy elvárás, hogy önálló életet éljen és legyenek céljai munka területén. És hogy jobban értsd: még itt sem az a lényeg, hogy valóban külön élsz-e vagy mennyit keresel, hanem hogy mennyi életrevalóság van benned.

Ha azt mondod, hogy "áh, anyámékkal élek, mindek költöznék el, ha legalább főznek-mosnak rám", az kicsit gáz. Ha ehelyett azt válaszolod, hogy "Még otthon élek, bár szeretnék külön költözni, de úgy gondoltam, amíg nincs kivel, addig jobb, ha félreteszek a későbbiek megalapozásához", az máris másabb. Az elsőből az jön le, hogy egy lusta semmirekellő vagy, akinek jó,hogy kinyalják a popóját, a másodikból az, hogy nem vagy te önállótlan, csak felelősségteljesen gondolkodsz - ennyi ennek a kérdésnek a lényege, nem több. A meló meg sima érdeklődés, kit ne érdekelne a máik munkája?

Az, hogy mennyit keresel, bunkó kérdés, az Iphone 5 meg nevetséges. De én ilyet sose kérdeztem, és a barátnőimet sem így ismerem, pedig bőven 30 alatt vagyunk még.

2012. dec. 15. 11:58
 17/29 anonim ***** válasza:

Kicsit elsarkítod!

Mi a felszínes? Nézőpont kérdése. Ha az felszínes, hogy megkérdezi hol és kivel élsz felnőtt férfiként, akkor mindenki felszínes.

Mások zsebében egy intelligens nő nem turkál, ez nem felszínesség, butaság.

Hogy fontos-e az iphone? Nem..

De, aki azt mondja, nem fontos, milyen életet alakított ki magának egy férfi 30 éves korára mondjuk, az hazudik.

Ha én nőként kiharcoltam magamnak egy bizonyos életszínvonalat, akkor egy férfi is tegye meg!

Akkor felszínes vagyok? Nem. Következetes.

Ha egy férfi a nőt végig méri, megnézi mi van rajta, milyen sminkje, majd beszélgetnek, megkérdezi mit dolgozik? Hol él? Akkor felszínes? A te gondolatmeneted alapján igen, pedig ez így működik. És nincs ebben semmi rossz!

Tanulj, dolgozz, törekedj olyan életre, ami SZÁMODRA elfogadható és jobb. A többi csak ezután fontos, mint ahogy a kérdésed is.

2012. dec. 15. 12:00
 18/29 A kérdező kommentje:
Félre értettétek a kérdésemet, úgy látom, igen valamilyen szinten érdekel mindenkit a másik anyagi helyzete, de ha ez az elsődleges, akkor azt butaságnak gondolom. És különben is lehet valakinek több milliárdja is, ha egyébként meg nem éli az életét, nem boldog hanem reggeltől estig dolgozik és csak a dollár jelek lebegnek a szeme előtt. Így értettem, talán így már egyértelmű mindenkinek.
2012. dec. 15. 12:06
 19/29 anonim ***** válasza:

az, h kivel élsz, az egy nőnek azért fontos kérdés, mert ha családot alapítotok, nem mindegy, kihez lesz férjecske lojálisabb, bukhat itt el egy házasság

aztán, hogy mi a foglalkozása azért lehet fontos, h kb. egy végzettségűek-e, sok férfit feszélyez, ha a nőnek magasabb iskolája van, szóval feszültségforrás lehet, ez nem feltétlenül, mint az előbbi, de lehet

a tőkéje azért fontos, h tudnak-e egyáltalán együtt életet kezdeni, sajnos manapság kevés ember teheti meg, h önálló életet kezdjen, saját mindennel, persze ebben az esetben lehet keresni akár már együtt a párnak az alternatív megoldásokat, tehát a "legkönnyebben" megoldható probléma

telefon, értékrend kérdése, ha valakinek ez a fontos, neked meg nem, abból úgysem lesz kivitelezhető kapcsolat, kár is erőltetni

2012. dec. 15. 12:06
 20/29 anonim ***** válasza:
54%
Én 30 felett vagyok, de ha egyedülálló lennék, biztos meggondolnám, hogy kezdjek-e valakivel, aki az anyjával lakik.
2012. dec. 15. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!