Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek az internetes társkeresőben? Van valaki, aki így találta meg a párját?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 21:42
1/7 anonim válasza:
A neten barátokat/haverokat/cimborákat se nagyon (max pár hónapkára), így logikusan ez sem nagyon valószínűbb.
2/7 anonim válasza:
Én hiszek benne. Ez egy kényelmes ismerkedési mód,ki sem kell lépni hozzá a házból..lényege a mihamarabbi tali,kölcsönös szimpátia esetén..nem szabad hetekre-hónapokra elhúzni.
3/7 anonim válasza:
Ha van esély személyes találkozóra,úgy igen lehetséges.Ellenkezõ esetben csak nyavaja egy felesleges küzdelem,úgy neki se fogjatok.
4/7 Hole Hunter válasza:
Ha nem is társkeresőn, de neten ismertem meg a páromat...lassan 8 éve élünk együtt. Szal van benne realitás.
5/7 anonim válasza:
Én ismerek olyat akik így ismerkedtek meg..nem is egyet..nekem nem jött be!Eddig 4-szer pofára estem és csak időpocsékolás volt..szóval marad az élő ismerkedés nem érdekel a netes f@szság..
6/7 anonim válasza:
Nem éppen társkeresésre használtam, de itt talált rám a barátom. Azóta is áldom a internetet. :D
7/7 anonim válasza:
Én az iwiwes valamilyen társkereső alkalmazással ismerkedtem meg a barátommal. Majdnem 2 és fél éve vagyunk együtt és minden tökéletes. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!