Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha internetes szerelem, során az élő találkozásnál csalódna bennem a lány, akkor az orra-aládörgöljem miket mondott és miért?
Ha valós képet mutatsz magadról akkor nem fog csalódni benned, hiszen ugyan az vagy. Én a férjemet 4éve neten ismertem meg és kb 1,5hét ismerettség után egymásba szerettünk. Kb 3hét után találkoztunk és nem volt csalódás. Mindketten azt kaptuk, amit vártunk, hiszen önmagunkat adtuk előtte is a neten. 1év múlva összeházasodtunk, van egy 1,5éves kislányunk és jelenleg várandós vagyok a második babánkkal.
Amúgy azzal semmire sem mész ha az orra alá dörgölöd. Csak légy őszinte és nem lesz probléma!
Igen ismerős helyzet ez nekem :)
Ugyanez az én történetem is...a pasi fél a találkozótol mert mi lesz a rosszul sül el...én iába vagyok biztos benne, hogy a saját részemről nem lenne csalódás :)
Nem, nem mész vele semmire. Nem is értem mi lenne részedről ennek az értelme, hiszen ha szánalomból majd összejön veled, akkor sem lesz jobb, inkább lépjen le mielőbb ha nem akar semmit, Te meg majd úgyis tudod, hogy megmondtad.
Majd akkor gyere vissza és merengj el újra, ha tényleg elment a csaj a találkozóra és Te sem fordultál sarkon amikor megláttad. Interneten mindenki nagyon bátor, 10-ből 9 el sem jut a személyes találkozóig, mert utolsó pillanatban "jaj meggondoltam magam, még nem állok készen erre". Akik meg elmennek azok úgysem úgy néznek ki mint a képen, de mivel már tudsz róla ezt azt nem fogsz elmenni mellette, mert nyilván kíváncsi vagy a többire is, aztán majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!