Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, komoly válaszokat is várok!

A jelenlegi párommal már több mint 3 éve együtt vagyunk, és vannak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, ahogy ez általában szokott lenni. Részben tökéletes, részben viszont boldogtalanná tesz. A külseje, a mentalitása, a gondolkodása, szeretete tökéletesen passzol hozzám, de a munkájából kifolyólag néha kevés ideje van rám. Ez a megismerkedésünk óta így van, és ezzel abszolút megbékéltem és kompromisszumokat kötöttünk, de az utóbbi időben valahogy nem tudom ezt már annyira tolerálni. Egyébként belőle jó apa lenne, és tudom, hogy vele szép jövőt lehetne kialakítani, ha továbbra is tudom tolerálni. Egyébként hűséges, és ahogy tud figyel rám és támogat engem. egyébként együtt élünk albérletben.

De van egy másik fiú, akit egyik hullámvölgyünk mélyén ismertem meg, nagyon jó barátok lettünk, de egy idő után többet kezdett érezni irántam, és így megszakítottam vele a kapcsolatot, mert nem akartam, hogy ez bármit is megváltoztasson a kapcsolatomban. De mégis megingatott, mert ez a fiú pont azt tudná nekem adni ami a jelenlegiből hiányzik. Figyelmet és törődést! Neki viszont már kevésbé megnyerő a külseje, másabb karakterű, de szerethető lenne. Ő lenne a világ legboldogabb embere, ha a párja lennék, mert neki én lennék az igazi.

Szóval nem tudom mit tegyek, igazából a kettő ötvözete kéne, ami ugye lehetetlen. :) Ti melyiket választanátok a helyemben?

2012. dec. 14. 19:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyiket sem, mert egyiket sem szereted tiszta érzelemmel. Mindkettőhöz érdek fűz.És ne mond azt, hogy bármelyiket szereted, mert ez nem így van. Az írásod önmagáért beszél, ahogy a leírt gondolataid is.
2012. dec. 14. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit félreérteni, úgy beszélsz emberekről mint egy áruról ami téged kiszolgál, kitől mit várhatsz, ez az alapbeállításod...gusztustalan.
2012. dec. 14. 20:21
 13/16 anonim ***** válasza:

12

Telitalálat.

2012. dec. 14. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Szánalmasak az ilyen nők mint amilyen te is vagy! Az első a "jó apa, szép jövő", aztán mégis másfelé is kacsintgatsz. Ja, hogy az sem jó!
2012. dec. 14. 21:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Én mindkét pasit sajnálom...

Miért pont egy ilyen számító dögöt fogtak ki balszerencséjükre???

Na és mit látnak benned...mert belső értéked innen érződik az írásodból, hogy nincsen... áááá már tudom... jó a tested és ennyi..... mint a férges alma... kívül gusztusos, belül romlott.

(jól sz.opsz legalább? :D :D :D )

2012. dec. 18. 00:22
 16/16 anonim válasza:

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Édesanyám 18 év házasság után a válására 2 évvel találta meg a férfit, aki a mai napig immár 5 éve mellette van és imádják egymást. Boldog vagyok, ha rájuk nézek és látom ők is így éreznek. Hogy ez miért különleges. Az úriember német két gyeremeke van Németországban minden 2. hétvégét velük tölt ott. Napi 10-12 órákat dolgozik. Velünk is jól kijön.

A válasz egyszerű. Az általad elmondottakból a barátod mindent megad neked és szeret téged. Te azzal, hogy nem tudod tolerálni a viselkedését és itt kérsz segítséget nem pedig vele beszéled meg elárulod, hogy már nem szereted úgy, mint régen. Ne kezdj bele semmi komolyba vele. A második férfitől meg mit akarsz? Hallottál már olyan szerelemről: első pillantásra a férjem karaktere nem jött be és a külseje sem tetszett, viszont azt gondoltam szerethető... ugyanmár.

2012. dec. 18. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!