Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék tőletek kérni, mert 2 fiú között gondolkozom, Jani és Gergő között.

Janival 2 évig voltam se veled, se nélküled kapcsolatban. Minden nap órákig beszélgettünk az interneten, s nagyon közel kerültem hozzá. Vele vesztettem el a szüzességem. Sajnos a családja előtt eddig nem mert felvállalni, emiatt szakított velem többször is. Sokszor elmentem hozzá a közeli nagyvárosba, ahova egyetemre jár, és nála is aludtam. Volt, hogy egy egész hétvégét töltöttünk együtt (a szüleim úgy tudták, a vidéki barátnőmnél leszek). Amikor az egyeteme városában vagyunk együtt, akkor minden rendben, nagyon kedves velem, de itthon nem.

Egyszer megbeszéltük Janival, hogy lezárjuk ezt a kapcsolatot, töltöttünk együtt egy csodálatos hétvégét és elköszöntünk egymástól.

Igyekeztem túllépni, mert ő is ezt tanácsolta. Egy hónappal később megismerkedtem Gergővel, aki nagyon aranyos és kedves fiú. 3 nap járás után hazavitt bemutatni a családjának, ők nagyon kedvesek voltak velem. Gergő pont olyan, amit elképzel magának az ember, kedves, sokszor ír aranyos üzeneteket és gyakran felhív (ő is arra az egyetemre jár, ahova Jani). Az a baj, hogy néha már-már unalmasnak tűnik a dolog, annyira egyszerű és könnyen megy minden.

Két hónapja járok Gergővel, de Jani elkezdett újra érdeklődni irántam. Azt mondta, hogy az, hogy más fiúval látott, ráébresztette, hogy engem szeret, és ő akar velem lenni. Azt mondta felvállal a családja előtt is, elmondott nekik mindent. Úgy döntöttem, ha legközelebb találkozok Gergővel, szakítok vele.

Elcsattant köztünk egy csók is Janival, s kézen fogva sétáltunk, amikor Gergő jött velünk szemben az utcán. Nagyon kiakadt. Utána beszélgettem vele, és azt mondta, hajlandó megbocsátani, mert nagyon szeret engem, de nagyot csalódott bennem. Az volt a legrosszabb, hogy láttam a szemében a könnycseppeket, és rájöttem, hogy ő is milyen fontos nekem.

A fiúk adtak nekem egy kis gondolkodási időt, hogy válasszak közülük. Kit válasszak, Gergőt vagy Janit?

2012. ápr. 13. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem gergő szimpatikusabb....
2012. ápr. 13. 16:44
 2/16 anonim ***** válasza:
amugy tényleg az alapján választasz majd akire több szavazat érkezik?
2012. ápr. 13. 16:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem is Gergő. Vele biztosra mehetsz,mert ő már a megismerkedésetek óta biztosan szeret és felvállalt nem mint Jani. Ahogy olvastam ezt az egészet lerí,hogy Gergő szeret igazán.
2012. ápr. 13. 16:54
 4/16 anonim ***** válasza:

Gergô!!!

A Janival meg mi van??!sztem eddig kellettvolna gondolkozni, jó hogy mikor hancúrozni kellett akkor "felvàlalt"! Bocsi nem akarlak megbàntani, de az ilyen pasasok kiboritanak.

Szòval sok boldogságot Gergõvel!

2012. ápr. 13. 16:54
 5/16 anonim ***** válasza:
hát rendesen benne vagy.én igy látom a dolgokat:Janival már rosszul kezdted,ez a se veled se nélküled nem valami jó,az is ellene szól,hogy be sem mert mutatni a szüleinek,de mégis van valami erős kapocs köztetek.Gergőt meg szinte leírtad a már-már unalmas dologgal.itt most neked kell eldöntened,hogy megbízol-e Janiban és elhiszed,hogy tényleg elmondta a szüleinek,hogy vagy.viszont ez megint olyan necces dolog hogy akkor jön rá,hogy téged szeret mikor meglátott téged egy másik fiúval,kicsit bajos ez a Jani nem?Gergőt szereted????azt látom,hogy sajnálod de,hogy szerelmes vagy-e?nem mindegy a kettő.
2012. ápr. 13. 16:56
 6/16 anonim ***** válasza:

Neked azért kell Jani, mert öt nehezebb volt megszerezni, láncra verni. Nehezebben "hódolt be", adta meg magát, látod mekkora boldogságot okoz az a kis egyszerü dolog, aminek egyértelmünek kellene lennie: ha van egy bnöm/barátom, akkor egy idö után hazaviszem a családnak bemutatni, mivel az életem része lett! Ehelyett ö két évig szórakozott, nem vállalt fel, nem mutatott be a családjának... Most azért kepeszt, mert meglátott mással. Nem akarlak elkeseríteni de szerintem a janiban nem a szerelem, hanem a birtoklási vágy éledt fel. Most ígérget, de szerintem amint öt választod, visszaszívja amit mondott, és folytatja a kisded játékát, amit 2 évig üzött. Gondolja, hogy ha neked ez megfelelt 2 évig, akkor biztos most is megfelel... szerintem halogatná a dolgot, meg huzigálná az orrod elött a mézesmadzagot.

Gergö viszont azonnal felvállalt, érzed, hogy szeret. Nekem Gergö szimpatikusabb. Szerintem a Jani menjen a levesbe, maradj Gergövel.

Végezetül: "Ha valaki azt akarja, hogy jelen legyél az életében, az helyet csinál neked benne. Nem kell megküzdened a helyért. Ha olykor megbánt téged, nem mentséget keres a tettére, hanem a bocsánatodat. Ne eröltesd rá magad olyasvalakire, aki nem ismer el téged, és ne feledd, akinek fontos vagy, nem csak akkor áll melletted, amikor a legjobb formádat hozod, hanem akkor is, amikor a legrosszabb passzban vagy..."

GERGÖ! Egyértelmü. A leírtak alapján ö szeret.

2012. ápr. 13. 16:57
 7/16 A kérdező kommentje:
Igazából ez a döntés lezajlott már, több éves a sztori. Még néhány komment és elmondom, kit is választottam és hogy alakult.
2012. ápr. 13. 16:58
 8/16 anonim ***** válasza:

Válaszd a Sanyit!

Egyébként látom unatkozol. Évek óta lezajlott, aha, sztem meg újabb kamu kérdés...

2012. ápr. 13. 17:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Janira voksolok!!!! Mert rá eddig senki ssem szavazott.
2012. ápr. 13. 17:02
 10/16 anonim ***** válasza:
51%
Te beteg vagy, miért szivatsz itt másokat?!
2012. ápr. 13. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!