Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék tőletek kérni, mert 2 fiú között gondolkozom, Jani és Gergő között.

Janival 2 évig voltam se veled, se nélküled kapcsolatban. Minden nap órákig beszélgettünk az interneten, s nagyon közel kerültem hozzá. Vele vesztettem el a szüzességem. Sajnos a családja előtt eddig nem mert felvállalni, emiatt szakított velem többször is. Sokszor elmentem hozzá a közeli nagyvárosba, ahova egyetemre jár, és nála is aludtam. Volt, hogy egy egész hétvégét töltöttünk együtt (a szüleim úgy tudták, a vidéki barátnőmnél leszek). Amikor az egyeteme városában vagyunk együtt, akkor minden rendben, nagyon kedves velem, de itthon nem.

Egyszer megbeszéltük Janival, hogy lezárjuk ezt a kapcsolatot, töltöttünk együtt egy csodálatos hétvégét és elköszöntünk egymástól.

Igyekeztem túllépni, mert ő is ezt tanácsolta. Egy hónappal később megismerkedtem Gergővel, aki nagyon aranyos és kedves fiú. 3 nap járás után hazavitt bemutatni a családjának, ők nagyon kedvesek voltak velem. Gergő pont olyan, amit elképzel magának az ember, kedves, sokszor ír aranyos üzeneteket és gyakran felhív (ő is arra az egyetemre jár, ahova Jani). Az a baj, hogy néha már-már unalmasnak tűnik a dolog, annyira egyszerű és könnyen megy minden.

Két hónapja járok Gergővel, de Jani elkezdett újra érdeklődni irántam. Azt mondta, hogy az, hogy más fiúval látott, ráébresztette, hogy engem szeret, és ő akar velem lenni. Azt mondta felvállal a családja előtt is, elmondott nekik mindent. Úgy döntöttem, ha legközelebb találkozok Gergővel, szakítok vele.

Elcsattant köztünk egy csók is Janival, s kézen fogva sétáltunk, amikor Gergő jött velünk szemben az utcán. Nagyon kiakadt. Utána beszélgettem vele, és azt mondta, hajlandó megbocsátani, mert nagyon szeret engem, de nagyot csalódott bennem. Az volt a legrosszabb, hogy láttam a szemében a könnycseppeket, és rájöttem, hogy ő is milyen fontos nekem.

A fiúk adtak nekem egy kis gondolkodási időt, hogy válasszak közülük. Kit válasszak, Gergőt vagy Janit?

2012. ápr. 13. 16:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na akkor aruld el legyszives, h kit valasztottal. hatha tanulunk az esetböl valamit.
2012. ápr. 13. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
F4sznak kell ilyen hosszu magyarazatot irni... -.-
2012. ápr. 13. 17:33
 13/16 Lifeishard ***** válasza:
100%

6-os Válaszolónál a pont! Szegény Gergő elkövette azt a hibát, hogy túl könnyen adta magát, magyarán "sokat adott magából"... Olvastam, hogy már lezajlott, de azért válaszolok, mert annyira gyakori az ehhez hasonló, a "pasi-csak-játszott-velem-szeretem-szeret-mégis-egy-bunkó-de-azért-ő-lesz-az-miért-őt-választottam-tök-kivagyok". A legtöbb nő, írjon ide bárki bármit, Janit választaná, ha ő lenne a helyzetedben. Külső szemlélőként, az agyuk mást mondd, de ha megélik, az érzelmeik, a tudatalattijuk felülírja. Birtokolni akarnak, a férfit formálni. Aztán idővel a legtöbbnek benő a feje lágya, és rájön, hogy az nem olyan egyszerű és hibázott. Ha megbízható faszit akar valaki, a Gergő típus a nyerő. Ha "még élni akar", nem szép a Gergő-típust hülyíteni...

26/F

2012. ápr. 13. 17:39
 14/16 A kérdező kommentje:

Gergőt választottam, 4 éve együtt vagyunk, 2 éve együtt élünk és nagyon szeretjük egymást, minden rendben van köztünk.

Jani összejött a legjobb barátnőmmel, vele olyan, mint amit nekem ígérgetett. De már nem beszélek se Janival, se a barátnőmmel.

2012. ápr. 13. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem aki egyszer lepattintott az másodszor is lefog....

GERGŐRE SZAVAZOK!

2012. ápr. 13. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Őrülök,hogy Gergőt választottad. Sok boldogságot a további éveitekhez!
2012. ápr. 13. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!