Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam?

Figyelt kérdés

Komoly kérdés, komoly válaszokat is várok!

A jelenlegi párommal már több mint 3 éve együtt vagyunk, és vannak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, ahogy ez általában szokott lenni. Részben tökéletes, részben viszont boldogtalanná tesz. A külseje, a mentalitása, a gondolkodása, szeretete tökéletesen passzol hozzám, de a munkájából kifolyólag néha kevés ideje van rám. Ez a megismerkedésünk óta így van, és ezzel abszolút megbékéltem és kompromisszumokat kötöttünk, de az utóbbi időben valahogy nem tudom ezt már annyira tolerálni. Egyébként belőle jó apa lenne, és tudom, hogy vele szép jövőt lehetne kialakítani, ha továbbra is tudom tolerálni. Egyébként hűséges, és ahogy tud figyel rám és támogat engem. egyébként együtt élünk albérletben.

De van egy másik fiú, akit egyik hullámvölgyünk mélyén ismertem meg, nagyon jó barátok lettünk, de egy idő után többet kezdett érezni irántam, és így megszakítottam vele a kapcsolatot, mert nem akartam, hogy ez bármit is megváltoztasson a kapcsolatomban. De mégis megingatott, mert ez a fiú pont azt tudná nekem adni ami a jelenlegiből hiányzik. Figyelmet és törődést! Neki viszont már kevésbé megnyerő a külseje, másabb karakterű, de szerethető lenne. Ő lenne a világ legboldogabb embere, ha a párja lennék, mert neki én lennék az igazi.

Szóval nem tudom mit tegyek, igazából a kettő ötvözete kéne, ami ugye lehetetlen. :) Ti melyiket választanátok a helyemben?

2012. dec. 14. 19:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
elsőt
2012. dec. 14. 19:52
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
és mi lesz ha ő is komoly melót kap és neki se lesz rád annyi ideje?
2012. dec. 14. 19:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A pasik helyében ha ezt tudnám 1 másodperc alatt kiábrándulnék belőled. Egyiket sem szereted igazán, szóval tök mindegy melyiket választod, mindkettő megszopja veled:D
2012. dec. 14. 19:53
 4/16 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszolónak igaza van szerintem.
2012. dec. 14. 19:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Elsőt :)
2012. dec. 14. 19:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Számító némber vagy,utálom a fajtádat.
2012. dec. 14. 20:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy mindig az válogathat, aki amúgy nem érdemelne magánál jobbat... (irigység OFF)
2012. dec. 14. 20:05
 8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a negatívakat is, bár megjegyzem, csak megfordult a fejemben a dolog, én a jelenlegi párommal szeretnék tovább lenni, és a válaszok csak megerősítettek ebben. további szép estét mindenkinek
2012. dec. 14. 20:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Majd minden nő ilyen...sajnos. Mondom ezt úgy, hogy a farok jobbik végén szoktam állni:)

A kompromisszumkötési képesség valahogy manapság nem a nők sajátja, úgyhogy igazból az már nagy eredmény hogy nő létedre képes voltál rá valamennyi ideig.

Hajszolni a tökéletest pedig úgyis borítékolható szívás, úgyhogy ha ezzel nem hagysz fel akkor biztosan pofára esel előbb vagy utóbb, bár ha a fickód ismerné ezt a mostani variálgatásodat (egyelőre gondolatban) akkor megérdemelénéd igazából, hogy ő ejtsen pofára.

2012. dec. 14. 20:07
 10/16 A kérdező kommentje:
próbáltam úgy fogalmazni, hogy ne ismerjetek félre, de úgy látom ez nem sikerült.
2012. dec. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!