Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Magas, izmos, szolis, tetovált, jóképű, kopasz pali bejön nektek? : )
kopasz semmiképpen nem jön be, az hogy szolizik az sem... de a mostani, általad is írt "felzselézett" hajú fiúcskák sem jönnek be igazán, taszítanak eléggé :D
nem mondanám hogy van ideálom, de ha lehet ne szolizzon, legyen haja (a hosszút meg különösképpen imádom) és csak módjával nézegesse magát a tükörben... a tetkó meg jöhet, ha stílusos és jó minőségű (és ha nem az ex van ráfirkantva) :D
magas izmos jöhet a kopasz és szolis nem
Több ilyen pasi ismerősöm van aki ennyit törödik a külsejével (hogy pasi létére szoliba járjon meg gyúrás...) azok ált nagyképű bunkók akiknél megáll a tudomány mikor közlöm hogy doktor vagyok. Tisztelet a kivételnek nem biztos hogy kérdező is ilyen viszont én ezeket tapasztalom mikor edzőterembe megyek. A szoli az ami nálam kiveri a biztosítékot nekem b@zis
küldj képet priviben, erre kíváncsi vagyok:D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!