Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok (Nők) Nektek bejön egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok (Nők) Nektek bejön egy olyan srác aki vékony de jóképű?

Figyelt kérdés

Hiába vagyok jóképű mivel vékony vagyok nehezen találok barátnőt:(

Nektek mennyire számít a test??

2010. márc. 15. 19:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
a szálkás testű pasik nekem jobban bejönnek mint a macisak..
2010. márc. 15. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha az arcod szép, de a tested nem, az nem a világ vége. Simán tudsz rajta javítani. Az arcodon kevésbé! Úgy hogy igen, bejön ;)
 3/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nálam eléggé számít,és inkább a ducibb/macisabb pasik tetszenek,mert én se vagyok valami vékony (164cm/64kg) és elég hülyén néznék ki egy vékony sráccal.
 4/14 anonim ***** válasza:
Inkább vékony,mint kövér.Gondolom nem csontváz vagy:-))
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam biztonságban egy nálamnál soványabb fiú mellett. Nem vagyok dagadt én se, csak van egy kis husim.. És kellemetlen érzés nagyon úgy ölelni valakit, hogy félek, hogy összeroppantom, mert olyan kis vállai vannak o_O

Szóval sajnos ilyen szempontból számít nekem a külső. Majdnem ugyanez a helyzet az alacsonyabb fiúkkal is.

2010. márc. 15. 19:58
 6/14 anonim ***** válasza:

nekem is vmi ilyesmi problémám van

189cm és 65 kg vagyok.

16F

úgyhogy erre a kérdésre én is kiváncsi vagyok :D

2010. márc. 15. 20:03
 7/14 anonim ***** válasza:

ahogy látom megoszlanak a vélemények =D

én a vékony, szálkás pasikat szeretem, úgyh nálam nem lenne egyáltalán hátrány, főleg mert én se vagyok 1 nagy darab, se széltében, se hosszában^^"

2010. márc. 15. 20:08
 8/14 anonim válasza:
189 cm, s 65 kg huhha, s meg en gondoltam magam vekonynak 189 cm 88kg, 16 F
2010. márc. 15. 20:10
 9/14 anonim válasza:
énse vagyok túlvékony de alig van rajtam felesleg és vékony pasim van és nemtünök mellette daginak guyhgyo nem számít. és szeretem és nem érzem úgy hogyha megölelem összeroppantom :D egyébként kicsit gyúrsz és voilá. kéész
2010. márc. 15. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Én most olyan 83 kiló vagyok, a barátom talán 50. :) megmondom őszintén, amikor először megláttam a lábait, eléggé meghökkentem, finoman szólva is. De a szeretet nem ezen múlik. Az egészsége miatt szeretném, ha erősödne valamennyit, de egyébként így jó nekem, ahogy van. Kölcsönösen elfogadjuk egymást. Ő is szeretett akkor is, mikor 100 kiló voltam, akkor is, mikor 60, és most is.
2010. márc. 15. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!