Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok? Magas, izmos, szolis,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Magas, izmos, szolis, tetovált, jóképű, kopasz pali bejön nektek? : )

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 12:57
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

szerintem a kopasz fej, férfiassá tesz

jobb mint ezek az oldalra fésült meg felzselézett "cuki fiúk"

2012. dec. 14. 13:10
 12/36 anonim ***** válasza:
Az igazi férfi kopasz, először elől kezd kopaszodni kettő oldalt, mert két kézzel tolják elfele a puncitól, mert nem jól csinálja, de gyakran, aztán a feje búbja is kopaszodik, mert a kezet átkulcsolva húzzák oda, hogy csináld-csináld!
2012. dec. 14. 13:13
 13/36 anonim ***** válasza:
Szolis? Ki van zárva, még akkor is, ha nagyon jó képű az illető, nő létemre nem járok szoliba.
2012. dec. 14. 13:15
 14/36 anonim ***** válasza:
Nekem ezek a jellemzők után egy agyonszolizott, kondis, k...g jut eszembe, aki szteroidon és fehérje turmixon él, hogy fent tartsa az "izmait". És igen, a szolizás pasi részéről tényleg b..is. Még ha azt is csinálod a barna bőrért, nem mond hogy szolizol. Engem még lányoknál is zavar. A tetoválás, egy dolog... ha van jelentése és nem csak divatból akkor semmi probléma. Az hogy kopasz, megint a te dolgod. Nem mindegy h jó képű vagy vagy nagy képű. Vigyázz. Nem csak kifejezetten a külsődtől fog eldőlni hogy bejössz, mert ha a belsőd romlott, felőlem ki is mehetsz... :)
2012. dec. 14. 13:15
 15/36 A kérdező kommentje:
mi a bajod 12-es? xdd
2012. dec. 14. 13:17
 16/36 anonim ***** válasza:

Én nem szolizok, mert rákkeltő és nagyon öregíti a bőrt. A pasim akkor miért járjon szoláriumba?

A tetoválásokkal nincs bajom, nekem is van és szeretnék is. A kopaszság pedig... hát én személy szerint szeretek beletűrni a pasim hajába, nem kell hogy nagy legyen, csak az ujjam bele férjen.

2012. dec. 14. 13:18
 17/36 anonim ***** válasza:
Ebből az izmos magas jóképű a nyerő, a többi felejtős. A kopasz iltragáz, a szoli még inkább, a tetoválás meg idiótaság.
 18/36 anonim ***** válasza:

# 15/15 ma 13:17

Ajajjj, a kérdező még nagyon fiatal lehet!

:)))

19/36 anonim ***** válasza:
hát nekem húgom mondta, hogy észrevette, hoy az összes pasi, akinek fehér bőre van ronda, szóval szerintem buknak a barnákra, meg hát alapból anégerekre is nagyon mennek a lányok meg cigókra, ez valami új divat lehet :D
2012. dec. 14. 13:19
 20/36 anonim ***** válasza:
Nekem a tetkós piercinges fiúk jönnek be...;)
2012. dec. 14. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!