Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy jelezzem azt, szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jelezzem azt, szeretnék a felesége lenni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy imád,és én is imádom őt.Már a babát tervezi.De a kezemet,nem akarja megkérni.Mivel jelezzem hogy én szeretném,ha megkérné a kezemet? Vigyek haza egy katalógust,vagy mit?
2012. dec. 13. 01:02
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

nekem már többször kérte meg nő a kezem.

jót mulattam rajta,nincs benne semmi,ha te hozod fel.

csak ugye a szerelem egy dolog,a házasság meg egy kicsit más,mert az valamilyen szinten üzlet is.oda tényleg megbízható partner kell minden szinten.

szóval ha nem egyenlő az anyagi hátteretek,akkor ne hozd fel persze,hanem érd be annyival ami most van.

2012. dec. 13. 01:13
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Nem igazán tudok segíteni mert még soha nem voltam hasonló helyzetben de attól még,

Sok boldogságot nektek :)

2012. dec. 13. 01:19
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Kérd meg egy barátnődet, ismerőst, hogy "véletlenül" fussatok össze valahol a városban, vagy akár csak egy közös program során kérdezze meg tőletek nagy örömmel, hogy és mikor lesz már az esküvőtök, eljegyzésetek. Jaj, már úgy várom, stb. stb.

És akkor te is hevesen bólogass, hogy én is úgy örülnék neki, de még sajnos nem történt meg a lánykérés. Ezt meg szomorkás hangsúllyal mondd.

2012. dec. 13. 01:46
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

"Már a babát tervezi.De a kezemet,nem akarja megkérni"

Ne legyél már ennyire.. nő. A legközelebbi ilyen "babatervezésnél(?) közöld vele, hogy te konzervatív lány vagy, nem vagy hajlandó egyedülállóként gyereket szülni, szóval előbb az esküvő, utána a gyerek.

Egyébként csak úgy kívülállóként mondom: dumálni, ígérgetni, tervezni nagyon könnyű, de a tettekre jobban oda kellene figyelned: az egy ordító jel, ha nem hajlandó elvenni téged..

2012. dec. 13. 02:01
 5/8 anonim ***** válasza:
27%
A szerdai Barátokköztben pontosan ez történt! Zsófika összeboronálta szépen azt az ügyvédcsajt valami fazival, akinek viszont esze ágában sem volt ilyesmi.
2012. dec. 13. 05:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem igazán. Én kerek-perec megmondtam a pasimnak 2 év együttjárás után, hogy nekem a gyermekvállalás kizárólag a házasság keretein belül lehetséges. Persze hozzátettem, hogy nem kell holnap elvennie, de ha szeret, akkor legyen ezzel tisztában. (Meg is kérte a kezem egy fél év múlva.)

Miért baj az, ha a tudtára adod, hogy neked fontos a házasság?

Tudom, hogy sokan mondják, hogy nem a papír számít, de akkor ha nem számít, akkor meg nem mindegy neki, hogyha van?

Hosszú évek után az együttélés, pláne, ha közös gyerek is van sok szempontból ugyanazokat a jogokat kínálja a feleknek. Ja, nem, kivéve, hogyha meghal nem örökölsz semmit. Ha szakítotok, akkor viszont ugyanúgy osztozkodni kell, szóval én ezt sem fogadom el kifogásnak.

Egy férfi vállalja fel ország-világ előtt, hogy összetartozunk, és ennek a módja a házasságkötés. Ha erre nem hajlandó, akkor el kell rajta gondolkodni, hogy miért nem tart engem életem párjának.

2012. dec. 13. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
A házasság egy felesleges herce húrca nekem a szüleim 20éve élnek együtt boldogan házasság nélkül.
2012. dec. 13. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem felesleges, ugyanis a felek pontosan ezzel deklarálják, hogy összetartoznak. Nem tudom egyesek ezt miért nem tudják elfogadni. Ha mégsem működik, el lehet válni. Ha van közös gyerek, házasság nélkül is épp elég nagy hercehurca a szakítás, osztozkodás.
2012. dec. 13. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!