Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmet vallok egy olyan férfinak, aki nem szerelmes belém, de nagyon kíván, akkor érzelgős libának gondolhat?
Figyelt kérdés
Megtettem és nagyon hülyén érzem magam. Most mit gondolhat?2009. aug. 21. 17:19
11/13 anonim válasza:
Nem vagy érzelgős liba, én megértelek, én is voltam hasonló helyzetben. Csak ezzel az a baj, hogy ő nem szerelmes, te pedig igen, és ha van olyan szemét, akkor ezt kihasználja. Így mindenképpen te fogsz szenvedni a végén, ezért sztem - bármilyen nehéz is - de keress olyat, aki viszontszeret.
12/13 Neszivass válasza:
Nem érzelgősnek tart, hanem ragacsnak. És sima ügynek veszi, hogy bármikor megkaphat. Egyébként ajánlom, tedd is meg, különben nem nyugszol...
13/13 A kérdező kommentje:
Mármint mit tegyek meg? Úgy érted,feküdjek le vele? Nem tudom,lehet hogy hagynom kéne.Hátha elmúlik. Vagy akkor nyugodnék meg,ha megtörténne a dolog és úgy lenne vége? Nem tudom.
2009. szept. 2. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!