Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes feladni egy fiatalkori szerelmet? Én 17, ő pedig 15 volt amikor összejöttünk. Már úgy érzem nem vagyok szerelmes, de azért jól kijövünk, csak kíváncsi vagyok még másokra is. Mit tegyek?
19 éves lány vagyok, ő pedig 17. Félek egy kicsit a magánytól is, ha befejezném akkor mi lenne... Mert most fősuliba járok és itt vannak barátaim, ahol lakok ott viszont csak egy van, de ő meg nem sűrűn tud talizni.
A barátom is ott lakik ahol én, és amikor otthon vagyok mindig csak vele vagyok. Ha viszont nem lenne akkor biztos nagyon magányos lennék... Szerintetek?
Kedves kerdezo:
Par ev mulva mosolyogva fogsz kerdesedre visszagondolni.
A 3. x-en tul en mar megtapasztaltam.
A fiatalkori szerelmet nem azert hagyjuk ott mert erdemes vagy sem. Azert mert elmult. Persze hogy szereted, meg jo vele (mar megszoktad), de ha kivancsi vagy masokra, akkor az a tutti jele annak, hogy itt az ido a tovabblepesre.
Ne a maganytol valo felelem miatt maradj vele, hanem az uj lehetosegek megnyilasa legyen a szemed elott mikor elkezded uj, "szingli" eleted.
Ha most vegetvetsz ennek, akkor elkerulod a lehetoseget annak, hogy o szakitson veled elobb, mert hamarosan ugyis mas lanyok utan fog kacsintgatni, ferfibol van, ez a termeszete.
(persze tisztelet a kivetelnek, a szuleim egymasnak elso szerelem/elso szex kapcsolat volt es ma is egyutt vannak, 40 ev utan boldogan, de ok egy ritka madar paros:)
Az utolsó válaszolonak:
És nem vagy nagyon depis miatta? Nem félsz h sokáig magányos leszel? Én ettől félek nagyon. Meg nem lesz kihez odabújni. :$
Vagy maradjak addig ebbe a kapcsolatba, amíg nem jön valaki más? Nemtom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!