Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy értelmes, művészi beállítottságú lány miért jár egy izomagyúval, mikor elmondása szerint sincs bennük semmi közös?
és ki mondta hogy szerelmes is belé? ő maga?
mivel minden ember más, ezért mindenki másért szerethető
én is művészi beállítottságú lány vagyok, és összejöttem egy kockával akinek a gépen kívűl egy hobbija volt még, a gyúrás (érdekes a kettő párosítása, de létezik).
és azért jártam vele mert annyira imádtam ahogy dug.
senkivel nem volt ilyen jó és változatos a szex, mint vele (szóval nem kell lebecsülni a kigyúrtakat, de a kockákat sem :D)
miután vége lett még évekig belé voltam "szerelmes meg vágyakoztam utána mert hiába van egy csomó pasi akinek elmondhatom a lelki nyomoromat, meg mélyértelmű témákat, a szememben nemtelenek, "eunuchok", nem mozgatnak meg semmit.
nem kell minden kapcsolatba mélyértelműséget, hatalmas érzelmeket, egyebeket beleképzelni mert vannak olyan nők akik lazán megvannak ezek nélkül is egy ösztönökről szóló kapcsolatban.
nekem pl. még tetszett is hogy ha sírt a szám valamiért csak rámnézett a srác olyan vetkőztetős nézéssel és azt mondta: baby, a rinya helyett sokkal jobb dolgot is csinálhatnánk
és elkezdte fogdosni a mellemet :D
Már a falra mászok ezektôl az 'izomagyú' dumáktól! Basszus te olyan ügyes vagy, hogy a külsô alapján meg tudod mondani, hogy okos-e?! Meg ne te mondd már meg, hogy egy lány kit szeressen! Te honnan tudod, hogy nincs meg a harmónia?! És még a 'gyúrósok' /de utálom ezt a szót/ a hülyék
Még egy ekkora s.ggejet... Inkább nem is folytatom...
Nekem is évekig volt ilyen barátom. Beszélgetni nem volt érdemes vele, de egyébként kedves, aranyos srác volt, és az ágyban is jól alakított :)
Összeköltöztünk, együtt is éltünk pár évig. Aztán elkezdett foglalkoztatni a férjhezmenetel témája, és kidobtam. Mert jó volt vele, de gyereket azért nem ilyen emberrel nevelnék.
Most egy nyüzüge informatikussal járok, aki viszont nagyon okos és elképesztően tájékozott, az átlagnál én is okosabb vagyok, de tepernem kell, hogy vele tartsam a tempót. Na vele le tudnám élni az életem, és szívesen csinálnék közös gyerekeket. De nem bánom, hogy azt a néhány évet rááldoztam az előző barátomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!