Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy értelmes, művészi beállíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy értelmes, művészi beállítottságú lány miért jár egy izomagyúval, mikor elmondása szerint sincs bennük semmi közös?

Figyelt kérdés
Van egy csoporttársam, mindketten művészeti egyetemen tanulunk. Nagyon szép és el tud beszélgetni bármiről, de egy kigyúrt sportolóval jár elég régóta. Azt mondta, hogy azért beszélget másokkal, mert a pasijával úgysem tud, semmi közös nincs bennük. Akkor meg minek van vele?
2012. dec. 12. 18:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne írígykedj, sejtehető mert giliszta vagy mangaliza vagy, ezért nem kell rögtön leizomagyúzni a sportos testű embereket. CSak az egyetemisták közt mennyi de mennyi jótestű férfi van, én is egy vagyok/voltam egyetemen köztük, ma is eddzek, és nem tartom magam izomagyúnak. Rossz általánosítás. Nem csak az igénytelen ápolatlan testű emberek lehetnek állati okoksak. Sak okoskodnak össze vissza. Igazából ezt az izomagy dumát is csak az irígyság mondatja az agymenésesekből. Simán lehet hogy a lány jól érzi magát vele, a féfi meg öszekapta magát, és tud olyan lenni,hogy fel tud hozni mindkettőjük számára érdekes témákat, meg nem kell hogy állandóan agyaljanak, nekik elég az is ,hogy élvezik egymás testi gyönyöreit. Amiből be kell vallani, van ott elég!
2012. dec. 12. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Nagy farok+kigyúrt test+sok pénz = Ki nem szarja le, hogy tudok e vele beszélgetni?
2012. dec. 12. 19:21
 13/18 anonim ***** válasza:

és ki mondta hogy szerelmes is belé? ő maga?

mivel minden ember más, ezért mindenki másért szerethető

én is művészi beállítottságú lány vagyok, és összejöttem egy kockával akinek a gépen kívűl egy hobbija volt még, a gyúrás (érdekes a kettő párosítása, de létezik).

és azért jártam vele mert annyira imádtam ahogy dug.

senkivel nem volt ilyen jó és változatos a szex, mint vele (szóval nem kell lebecsülni a kigyúrtakat, de a kockákat sem :D)

miután vége lett még évekig belé voltam "szerelmes meg vágyakoztam utána mert hiába van egy csomó pasi akinek elmondhatom a lelki nyomoromat, meg mélyértelmű témákat, a szememben nemtelenek, "eunuchok", nem mozgatnak meg semmit.

nem kell minden kapcsolatba mélyértelműséget, hatalmas érzelmeket, egyebeket beleképzelni mert vannak olyan nők akik lazán megvannak ezek nélkül is egy ösztönökről szóló kapcsolatban.

nekem pl. még tetszett is hogy ha sírt a szám valamiért csak rámnézett a srác olyan vetkőztetős nézéssel és azt mondta: baby, a rinya helyett sokkal jobb dolgot is csinálhatnánk

és elkezdte fogdosni a mellemet :D

2012. dec. 12. 19:26
 14/18 Laylah ***** válasza:
12: én.
2012. dec. 12. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:
14: Ön az aki beletartozik abba az 1%-ba aki még normális elvek alapján választ párt magának. Gratulálunk.
2012. dec. 12. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Már a falra mászok ezektôl az 'izomagyú' dumáktól! Basszus te olyan ügyes vagy, hogy a külsô alapján meg tudod mondani, hogy okos-e?! Meg ne te mondd már meg, hogy egy lány kit szeressen! Te honnan tudod, hogy nincs meg a harmónia?! És még a 'gyúrósok' /de utálom ezt a szót/ a hülyék

Még egy ekkora s.ggejet... Inkább nem is folytatom...

2012. dec. 12. 19:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem is évekig volt ilyen barátom. Beszélgetni nem volt érdemes vele, de egyébként kedves, aranyos srác volt, és az ágyban is jól alakított :)

Összeköltöztünk, együtt is éltünk pár évig. Aztán elkezdett foglalkoztatni a férjhezmenetel témája, és kidobtam. Mert jó volt vele, de gyereket azért nem ilyen emberrel nevelnék.

Most egy nyüzüge informatikussal járok, aki viszont nagyon okos és elképesztően tájékozott, az átlagnál én is okosabb vagyok, de tepernem kell, hogy vele tartsam a tempót. Na vele le tudnám élni az életem, és szívesen csinálnék közös gyerekeket. De nem bánom, hogy azt a néhány évet rááldoztam az előző barátomra.

2012. dec. 12. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Előző, ez pon ember függő. Meg lehet érteni téged is, mert te egy olyan beálítodottságú ember vagy ,aki a férfit az eszéért és nem a testéért szeret elsősorban. De rengetegen nem így vannak ezzel. Itt most a mi az elsőrangú legfontosabb szempont alapján írom hogy ész vagy body. De attól még lehet egy izmos test is okos elme, és egy okos elme is igényes külsővel. Csak mi a fő szempont. Én meg egy olyan fickó vagyok, aki például sosem egy okostóni nőt választanék magam mellé, hanem egy közepesen okos ,tök normálisat, de legyen jó sportos, egészséges igényes és vonzó külsőleg. Vannak akik meg egy igazi ovonénit keresnek maguk mellé, mert arra tudnak felnézni az intelligenciájuk miatt. Ezek ilyen dolgok. Izlések és pofonok.
2012. dec. 12. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!