Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire nincs szerencsém?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nincs szerencsém? \részletek lent/

Figyelt kérdés

Egy ideje már egyedül vagyok. Bevallom roppantul élvezem/élveztem a szabadságot. Mégis kezdek már magányos lenni és vágyom már, hogy legyen valaki mellettem.

Nem erőltetem, mert abból jó semmi nem sül ki. Egy valamit azonban nem értek. Férfiak többségének tetszem. Mikor belépek valahova, vagy a utcán sétálok, szórakozóhelyre megyek akkor meg bámulnak. Ami jól esik, sokan mondták már, hogy nagyon szép vagyok. Minden bizonnyal akkor nem azért néznek és dicsérnek itt ott, mert valami hülyeség a homlokomra lehet írva. Már én is elhittem, hogy a külsőmmel probléma nincs. Ápolom is, hogy maradjon is így. Nem vagyok beképzelt, teljesen normális életvitelű barátkozós megértő nő vagyok.

A problémám, hogy akik általában nyitnak felém azok nekem nem tetszenek. Nem azt mondom, hogy magas elvárásaim vannak, mert nem csak éppen hiányzik belőlük az ami engem megfogna. Mikor nekem tetszik valaki akkor 10-ből 10 vissza utasítást kapok. Rossz helyen keresgélek? Egyszerűen csak pont olyanokat fogok ki akiknek pont nem én vagyok az ideálja? Megijednek a férfiak tőlem, mert az arcomra ül az, hogy tetszik?

Kíváncsi lennék tapasztalatokra, véleményekre, esetleg valami tanácsra, hogy mi történhet velem? Mit csinálok rosszul? Szerintetek??? Már elkeserítő a helyzet... :/

2012. dec. 12. 00:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jaguar Warrior csajozik :D
2012. dec. 12. 04:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az egész téma elég egyszerű. Csak a saját magam tapasztalatából tudok kiindulni. Ha valaki emberek között van szerintem kizárt dolog, hogy nem tetszik meg neki valaki. Amire Kérdező gondolsz, hogy valami megfogjon benne, az nem más mint a kisugárzás. Ha valaki valóban jól érzi magát a bőrében függetlenül mások helyeslésétől, az a sárm, kisugárzás stb.. Na most állításod szerint külsőleg szép vagy, ami miatt nem jöhet össze a dolog azokkal a férfiakkal akik neked tetszenek, az csakis a belső "lét érzésed" lehet, tehát hogy nem érzed magad jól, nem pezsegsz belsőleg. Mert amint ez a "lét érzés" megvan, már össze is jön a dolog. 24F
2012. dec. 12. 08:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Hová valósi vagy? Oszd meg velünk ó meg nem értett hölgy!

Repülök! X)

2012. dec. 12. 08:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez a kisugárzás=érezd állati jól magad belül magaddal duma akkora ostobaság mint az a Mount Everest. Egyszerüen nem hiszem ezt el. NEkem egy totál szomorkás fejü gyönyörű lány is teljesen tetszetős tud lenni ha tetszik a külseje. CSak azért,mert önértékelési gondjai vannak, még nem fogok átnézni rajta, ha egy nagyon szép valaki. Egyszerüen nem hiszem el,hogy ez fordítva is így volna. Kisugárzás egyértelmüen a külső tetszésen múlik, én azzal értek egyet.
2012. dec. 12. 12:31
 15/19 anonim ***** válasza:
14es ez azért van mert valószínűleg nem/ vagy nehezen kapsz meg csajokat, neked elég akárki, akár egy mogorva valaki is csak csaj legyen. Jól gondolom?
2012. dec. 12. 17:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Őszintén fogalmam nincs ,hogy mennyire kapok meg nőket, mert kerülöm őket. Amit jó palinak tartanak általában, kölső tulajdonságok alapján, az alapján az optimális szinten vagyok, de nem szoktam nőknek csapni a szelet. Így nem tudom,hogy kivel jönne össze, kivel nem. De azt tudom,hogy lehet akármilyen duzzogi, befelé fordult lehangolt gyökér lány,ha a külseje megfog, akkor simán tetszik, és akarnék is tőle valamit. Sőt még úgy állnék hozzá,hogy majd mellettem kivirul. Ezért nem értem, hogy mások meg miért kerülik a szarhangulatú negatív kisugárzásúnak mondott embereket, átnéznek rajtuk, legyenek azok akármilyen jó kinézetüek is. De hát mindenki más és más jellem, igényszint
2012. dec. 12. 18:51
 17/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, rengeteg más véleményt olvastam meg tanácsot is mindent...köszönöm még egyszer...

amit az egészből leszűrtem, hogy ennyire mások vagyunk :)ami szuper több féle ember többféle gondolkodás

erre nincs válasz, ez majd változni fog...van aki szerint külső és van aki szerint belsőn múlik...

egy biztos, valahol akad olyan is ami majd aki az én tetszésem nyeri el és majd én is az övét..

nem fogok ráfeszülni valaki ezt is írta a legelején....olyan nincs, hogy nem lesz sehogy sem :)

egy biztos én maradok önmagam, nem fogok megváltozni

2012. dec. 13. 13:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez mind nagyon szép és jó kérdező, hogy ilyen borzalmasan pozitív vagy :)) Csak azért azt ne feledd,hogy az idő telik. Sajnos be kell látni, állati gyorsan telik! AZ ifjúság, az élet, a lehetőségek mennek el a fenébe igen gyorsléptekkel. TE meg vársz, várva vársz, aztán lehet hogy soha nem jön el az időd. Főleg ha bekalkulálod azt is,hogy manapság nem egy életbiztosítás a városi élet, nem nehéz meghalni ilyen olyan okok miatt. Ez még inkább rontja az esélyeket. Aztán már nincs tovább lehetőség.
2012. dec. 13. 13:45
 19/19 A kérdező kommentje:

nem azt írtam, hogy itthon fogok ülni és várni, hogy majd valaki becsengessen és keressen név szerint..

hanem azt, hogy nem fogok ráfeszülni, hanem hagyom, hogy a dolgok történjenek, nem fogok idegeskedni és szomorkodni, hogy egyedül vagyok....:)

és nem városban élek hála a jó istennek

2012. dec. 13. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!