Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nincs szerencsém? \részletek lent/
Egy ideje már egyedül vagyok. Bevallom roppantul élvezem/élveztem a szabadságot. Mégis kezdek már magányos lenni és vágyom már, hogy legyen valaki mellettem.
Nem erőltetem, mert abból jó semmi nem sül ki. Egy valamit azonban nem értek. Férfiak többségének tetszem. Mikor belépek valahova, vagy a utcán sétálok, szórakozóhelyre megyek akkor meg bámulnak. Ami jól esik, sokan mondták már, hogy nagyon szép vagyok. Minden bizonnyal akkor nem azért néznek és dicsérnek itt ott, mert valami hülyeség a homlokomra lehet írva. Már én is elhittem, hogy a külsőmmel probléma nincs. Ápolom is, hogy maradjon is így. Nem vagyok beképzelt, teljesen normális életvitelű barátkozós megértő nő vagyok.
A problémám, hogy akik általában nyitnak felém azok nekem nem tetszenek. Nem azt mondom, hogy magas elvárásaim vannak, mert nem csak éppen hiányzik belőlük az ami engem megfogna. Mikor nekem tetszik valaki akkor 10-ből 10 vissza utasítást kapok. Rossz helyen keresgélek? Egyszerűen csak pont olyanokat fogok ki akiknek pont nem én vagyok az ideálja? Megijednek a férfiak tőlem, mert az arcomra ül az, hogy tetszik?
Kíváncsi lennék tapasztalatokra, véleményekre, esetleg valami tanácsra, hogy mi történhet velem? Mit csinálok rosszul? Szerintetek??? Már elkeserítő a helyzet... :/
Hová valósi vagy? Oszd meg velünk ó meg nem értett hölgy!
Repülök! X)
köszönöm a válaszokat, rengeteg más véleményt olvastam meg tanácsot is mindent...köszönöm még egyszer...
amit az egészből leszűrtem, hogy ennyire mások vagyunk :)ami szuper több féle ember többféle gondolkodás
erre nincs válasz, ez majd változni fog...van aki szerint külső és van aki szerint belsőn múlik...
egy biztos, valahol akad olyan is ami majd aki az én tetszésem nyeri el és majd én is az övét..
nem fogok ráfeszülni valaki ezt is írta a legelején....olyan nincs, hogy nem lesz sehogy sem :)
egy biztos én maradok önmagam, nem fogok megváltozni
nem azt írtam, hogy itthon fogok ülni és várni, hogy majd valaki becsengessen és keressen név szerint..
hanem azt, hogy nem fogok ráfeszülni, hanem hagyom, hogy a dolgok történjenek, nem fogok idegeskedni és szomorkodni, hogy egyedül vagyok....:)
és nem városban élek hála a jó istennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!