Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nincs szerencsém? \részletek lent/
Egy ideje már egyedül vagyok. Bevallom roppantul élvezem/élveztem a szabadságot. Mégis kezdek már magányos lenni és vágyom már, hogy legyen valaki mellettem.
Nem erőltetem, mert abból jó semmi nem sül ki. Egy valamit azonban nem értek. Férfiak többségének tetszem. Mikor belépek valahova, vagy a utcán sétálok, szórakozóhelyre megyek akkor meg bámulnak. Ami jól esik, sokan mondták már, hogy nagyon szép vagyok. Minden bizonnyal akkor nem azért néznek és dicsérnek itt ott, mert valami hülyeség a homlokomra lehet írva. Már én is elhittem, hogy a külsőmmel probléma nincs. Ápolom is, hogy maradjon is így. Nem vagyok beképzelt, teljesen normális életvitelű barátkozós megértő nő vagyok.
A problémám, hogy akik általában nyitnak felém azok nekem nem tetszenek. Nem azt mondom, hogy magas elvárásaim vannak, mert nem csak éppen hiányzik belőlük az ami engem megfogna. Mikor nekem tetszik valaki akkor 10-ből 10 vissza utasítást kapok. Rossz helyen keresgélek? Egyszerűen csak pont olyanokat fogok ki akiknek pont nem én vagyok az ideálja? Megijednek a férfiak tőlem, mert az arcomra ül az, hogy tetszik?
Kíváncsi lennék tapasztalatokra, véleményekre, esetleg valami tanácsra, hogy mi történhet velem? Mit csinálok rosszul? Szerintetek??? Már elkeserítő a helyzet... :/
Na sorold, milyen elvárásaid vannak és azt is hogy hány éves vagy?
Bár a szöveget olvasva valószínűsítem, hogy már nincs ott a tojáshéj a fenekeden. 25-27 körül vagy?
Azért kérdezem mert így nehéz válaszolni miért nem nyitnak feléd azok a pasik akik neked bejönnek.
Attól, hogy ápolt vagy, meg megnéznek, még lehet a külsőddel baj. Én is ugyanígy vagyok, mégis a hányinger kerülgeti azon nőket, akik felé érdeklődést mutattam, ha arra gondolnak, hogy én, meg vele...
Kép, életkor, (GPS koordináták)?
23 éves vagyok :)
Komolyabb mint az átlag! Félre értés ne essék, nem azt mondom, hogy a korosztályom idióta egyszerűen csak tudom mikor kell marhulni, mikor kell komolyabbnak lenni. Szerintem érted mire gondolok!
Nincsenek elvárásaim különösebbek, mikor meglátok valakit és valami megfog benne akkor kész! Ennyi éppen elég! Hogy külsőség alapján ítélnék? Egy egészséges elvárásom nekem is van ahogy mindenkinek, hiába tündéri kedves becsületes valaki, ha nem fog meg a külsejével akkor sajnos nem tudok vele lenni, mert nem kívánom, nincs kémia. Az is lehet, hogy ennyire peches vagyok és mind aki megfog az pont nem nekem való. Valami borzasztó :D
2. az ápoltságom a rendszeres mozgásra értettem, bocsánat kissé már késő is van, nem úgy jönnek a szavak...
nem tényleg, nem külsővel van baj, merem állítani már én is elhittem. Kaptam már igen csinos nőtől is elismerő szavakat, közölte, hogy szeretne olyan lenni mint én és biztos sokan rajonganak értem, na akkor tudatosult bennem, hogy nincs gond velem, ezt elkönyveltem nem hencegek vele, de ide le kellett írjam, hogy valami mérce legyen, bár képet nem szeretnék tenni, de tényleg nincs gond külsővel, ismétlem nem vagyok beképzelt
Nos mivel pont abba a a "valtozo" noi korosztalyba tartozol ahol megfagy minden nemtulzottan tudsz csinalni semmit se, hiszen felnott vagy de megse 21-en alul vagy 28on felul (ferfiak szerinti eletkor elvaras)
Ha minden feriba azt keresed hogy hol tudsz benne kifogast, hibat talalni akkor bizony alapjaba veve rossz helyen keresed!!! De ha megprobalsz adni a helyzetnek egy kicsi kis eselyt akkor lehet hogy azokat a hibakat amik szamodra nem valami jok, akkor azokat meglehet oldani vagy elfogadni! ha betoppan egy olyan pali akibe beleesel mint vaklo a godorbe es hianyzik vmi akkor mit teszel?! megbolondulsz naprol napra! Es mivan ha eppen te hianyzol onnan?! Probalj jatszani a gondolattal hogy milyen lenne ha vele lennel stb.. probalj segiteni azon a hianyon amit te szeretnel latni! Ezek apro de annal hasznosabb dolgok!
Ja es a legfontosabb NE KUTAZSD ANNYIT!!! majd ha eljon az ido ott lesz elotted vagy mar ott is van csak nem mer lepn i vagy te nem latod!
Tapasztalati tanáccsal nemigen szolgálhatok, de azért megpróbálok valami értelmes építő jellegű kritikát összehozni így éjjel 2 tájban.
Elhiszem, hogy a külsőddel nincs semmi gond de akkor ez amit leírtál már-már hihetetlennek tűnik. 10-ből 10 psi aki bejön neked elutasít de akiknek bejössz azok neked nem.
Nekem lehet, hogy már-már túlontúl magabiztos vagy ami elijeszti a pasikat? Esetleg mostanában akaratod ellenére túlságosan is kétségbeesetten próbálsz találni magadnak valakit? Csak azt tudom tanácsolni amit az előttem szóló, no stress és éld tovább az életed.
Még azt tudom elképzelni, hogy túlontúl ragaszkodsz az ideálodhoz és az elvárásaidhoz és nem vagy hajlandó ezt egy hajszállal sem lentebb adni. Ez pedig tényleg arra enged utalni, hogy a hibát keresed a másikban nem pedig a pozitívumokat, vagy esetleg, ha nem is akkor a hibáit jobban észreveszed mint fordítva.
Ha még bírod élvezni a szabadságot és élvezd elvégre ki tudja, lehet holnap álmaid pasijába ütközöl az utcán.
Úgy vélem ami spontán jön sokkal jobb mint, ha keresnél és azon gyötörnéd magad "ugyan szólítson már meg".
25/F
Nem ártana tudni, hogy mennyi ideje ismerkedsz és hol. Én sem repültem rá mindenkire a randizós korszakomban, mert tudtam, hogy nem igazán érdekel.
Aztán meg volt egy kiszemeltem és hiába álltak sorba a csinos lányok.
Tipikus közhelyek ide is megállják a helyüket. Rondább, átlag fickók jobban tapadnak, jobban nyomulnak, nyitottabbak, mert nincs önbecsülésük, így nem kockáztathatnak, mert eleve leleki nullák, nincs mit összetörni bennük önimázs, önbecsülésügyileg.
A jobb ,magukkal elégedettebb férfiak egy része nehezen nyit, mert félti az önbecsülését, nem akar csalódni, inkább nők jelére vár, a tuti tippre.
Ezek voltak az alapok
A balszerencse nyilván igen keményen bejátszik nálad. Van ilyen miért ne lenne.
Attól hogy sokan elismernek, hogy szép vagy, meg minden, az egyrészt lehet,hogy érdekből, meg nyalásból ,meg szülői, baráti szeretetből jövő elismerés, ami nem irányadó a valós közegben ahol idegenekkel kéne szimpátiát képezni.
Sőt! Attól még hogy egy lány valakik által nagyon is közkedvelt, nem biztos hogy általam is az, lehet hogy nekem pl egy olyan túl alacsony, túl kislányos, túl szőke, túl vékonyhangú huszonéves nő nem az álmaim netovábbja, csak egy példa, másnak meg az istennő. Szép, szép, de nem nekem való. Ez a 10 faszi meg eléggé sejthető, hogy nagy kaliber lehetett, akik szintén válogathatnak, és teljesen más nőideáljuk van, a másik széplányokat keresik, nem a te félédet. Ez ellen nem tudsz mit csinálni. Ez a szerencse/balszerencse. Nem mingig alakulnak úgy a dolgok,ahogy szeretnénk. Az sem biztos,hogy az életben akár egyszer is összejön valakinek. Bármi lehet sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!