Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs soha szerencsém? Hol rontom el? 18/L
Figyelt kérdés
Úgy érzem, párkapcsolatok terén soha nem mosolyog rám a szerencse. A külsőségekkel semmi gond, úgy érzem szellemi téren is rendben van minden. A fiúkkal szemben viszont mindig visszahúzódóbb voltam. Fogalmam sincs mit tehetnék az ügy érdekében, szórakozóhelyen eléggé nehézkes az ismerkedés, az ismerkedős oldalak nem jöttek be, ezeken kívül meg max annyit tehetek, hogy várom a sültgalambot. Ti mit tanácsolnátok nekem? Hogy ismertétek meg a párotokat? :)2012. dec. 11. 20:29
11/12 anonim válasza:
azt írod h a fiúkkal szemben visszahúzódóbb vagy. lehet csak beszélgetés, hülyéskedés szinten is jó lenne, ha lenne néhány fiú barátod, ismerősöd, az segítene ezt a falat ledönteni. velem is beszélgethetsz, ha van kedved, hátha segít, persze csak beszélgetésre gondolok mert én kb. 2x annyi idős vagyok mint te. ha már néhány fiúval elbeszélgetsz, közelebb kerülsz hozzájuk, akkor talán változni fog a dolog, nem leszel olyan visszahúzódó a fiúkkal, ha jobban megszokod a társaságukat.
12/12 anonim válasza:
Ilyen tanácsot hogy majd jön magától meg ilyeneket:"Én pali létemre vártam a sültgambot, be is röpült ráharaptam, osszeköltöztünk, boldogan élünk. Szóval gondolom neked is összejön"
Semmiféleképp ne fogadj el....
Ráadásul ehhez rendesen kell mázli,fiuknál meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!