Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az amit megbocsájtottatok, vagy ép nem bocsájtottatok meg a párotoknak? Megbántátok a döntéseteket, akárhogy is döntöttetek?
Megbocsájtottam neki, miután szakított velem...Nem volt megcsalás a dologban csak úgy tűnt nem illünk össze, mindkettőnknek változnia kellett volna hozzá. De szerettem/szeretem, ő is szeret, bocsánatot kért és hogy fogadjam vissza, azóta mindketten változtunk és még jobb mint azelőtt, azt leszámítva hogy ha eszembe jut az az érzés ami azután keringett bennem hogy kimondta azokat a szavakat, hogy vége, az sokszor feljött, sírás környékezett olyankor, de próbálom túl tenni magam rajta.
Viszont egy megcsalást, még ha csak egy csók is, soha nem tudnám.
nem tisztelt,egy önző szemétláda volt aki persze mindig rinyált a saját igazáért, mindenért én lettem hibáztatva:)
igen én hülye 1x megbocsájtottam neki,meg ígérte,hogy megváltozik. de tegnap úgyérztem most már túl feszítette a húrt és kidobtam. egyszerűen elmúlt a nagy szeretet:) szóval kárvolt megbocsájtani ez a lényeg.
16# válaszoló
ezt valahogy nem értem. A távolság miatt volt baj, megcsalt..most hogy két országgal arrébb lakik boldogabbak vagytok mint valaha?! De hát így is távol vagytok egymástól.
Vagy azért vagytok boldogok mert már nem vagytok együtt és mindenki azt csinál amit akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!