Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki soha nem tetszett egyetlen egy lánynak sem mert annyira csúnya, de közben jó humora van meg dumája?
Hacsak nem vagy tini - köztük mostanában divat a férfiatlan fiúkat szeretni -, akkor bizony az fontos, hogy férfias legyél.
Azt viszont nem tudom, mitől lesz valaki férfias. Például a barátom annak látom, pedig nem egy don juan-típus, egymagas velem, és nem is egy nagy szépség. Mégis a kiállása, viselkedése olyan, hogy elalélok tőle. Van benne valami plusz, amitől férfias lesz. Ezt a pluszt kellene talán neked is megtalálnod.
Én még egy lánynak sem tetszettem, mert nagyon ronda vagyok, ha rám néz valamilyen csaj, egyből kiül az undor az arcára. Ez van, már kezdek hozzászokni.
Amúgy a dumámmal nincs nagy gond, kb. bármiről elég jól el tudok beszélgetni, elvileg a humorommal sincs nagy probléma, csak a kinézetemmel, de azzal nagyon.
A férfiatlan is igaz lehet rám. Alacsony vagyok, viszonylag magas a hangom (telefonban sokszor hitték már, hogy gyerek vagyok), és az arcom is elég kisfiús sajnos (többször még most is elkérik a személyim, hogy vagyok-e már 18...) Növesztenék magamnak szakállat, de nem nő. :( Illetve nő, olyan 30-40 szál kb, azok nagyon kitartóan tudnak nőni, de több nem (azokat meg inkább akkor már leborotválom, mert így inkább gáz lenne ha meghagynám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!