Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány akinek a ronda férfiak jönnek be?
Figyelt kérdés
Több olyan adonisz férfit ismerek akiknek kifejezetten a ronda nők jönnek be. Akkor reménykedhetek h fordítva is létezik ilyen?2012. dec. 4. 22:35
1/7 anonim válasza:
biztos, hogy létezik. kivételek mindig vannak
2/7 anonim válasza:
ez egy paradoxon, ha bejön neki a ronda pasi akkor szépnek kell látnia viszont akkor számára már nem lenne ronda pasi tehát nem lenne az esete :D
3/7 anonim válasza:
Hát én annyira ronda vagyok, hogy lány tesóim is folyton a fejemhez vágják, ennek ellenére sok csúnya vagy átlagos külsejű lány nyomul rám magától is akár a facebook-on, de én ettől még nem vagyok boldog, mert olyan lányt nem találok sajnos, aki külsőre és belsőre is bejönne és én is viszont neki.
4/7 anonim válasza:
Hát ez most olyan dolog érted, hogy kinek mi a ronda. Nekem például a mackólackó palik rondán néznek ki, de mégis rengeteg! nő szereti a nagydarab pocakos szőrmók férfiakat. Ez ilyen dolog. Vagy van aki a derékig érő hajú férfiaktól hányingert kap, annyira buzának nézi őket, vannak nők akik emg kimondottan ezt imádják. Vannak kimondottan rosszarcú fickók, akik vlaakik szerint maguk az ördögök, akik a babaarcú fickókat kedvelik, más szerint meg sármos igazi férfiak ezek. eZek ilyen dolgok. Nem tudsz mindenkinek megfelelni. Mindig lesznek olyan nők, akik elküldenek a halálba, mert nem vagy az ideálja, lehetsz te akármilyen király bizonyos vélemények szerint, akkor is bebukod!!
5/7 anonim válasza:
Nem hiszem hogy létezik ilyen retardált nő...
Viszont vannak olyan nők (állítólag) akik direkt ronda pasikkal jönnek össze mondván hogy ők úgysem csalják meg őket
6/7 anonim válasza:
Igen létezik. Pár éve jártam egy nagyon ronda paisval 2 évet. Mindig is a helyes hapsik nyomultak rám. A ronda pasinál mindig megvolt a gondolatom,hogy milyen ronda: de mindig kedves volt velem és jókat beszélgettünk.Mindig is imádtam rámászni.Magam sem értettem,hogy mi vonzott benne annyira. És még rengeteg ilyen nő van.Fel a fejjel!Lényeg,hogy érezd jól magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!