Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti tűritek, hogy a társatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tűritek, hogy a társatok ellentétes neműekkel rendszeresen közeli kapcsolatot tartsanak? (Gondolok puszira, ölelésre stb-re) Vajon ez normális, van bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Most ismerkedek egy lánnyal, aki állítja, hogy a fiúbarátai és a lánybarátai egyenlőnek számítanak Neki, és ha a lánybarátját megöleli, akkor a fiúbarátait is.

Aztán írja nekem face-en, hogy a tomi úgy megszeretgetett, (az osztályban szokott ölelkezni a fiúkkal), a gergő a hátára vett vasárnap délután...

Most bennem van a hiba, hogy ezt nem nézem jó szemmel és tényleg ez egy normális dolog, vagy párkapcsolat mellett nem kellene ezt csinálni, ahogy én gondolom?

(Igen, még csak ismerkedünk, csak mondtam Neki, hogy kapcsolat mellett ezt nem tűröm meg, amit ő furcsáll, hogy miért nem.)

2012. dec. 10. 10:17
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Engem személy szerint zavarna, ha barátnőm ezt csinálná. Viszont ha ezt csinálta volna, vagy össze sem jövünk, vagy hamar különmentünk volna, mert én nem tudom tolerálni az ilyeneket. Nem ítélem el az ilyen lányokat, csak egyszerűen nem vagyok velük hosszabb távon kompatibilis, mivel alapvetően konzervatívabb típus vagyok. Beszéljétek meg a dolgot tabuk nélkül. Azt nektek kell éreznetek, hogy tényleg tud-e működni a kapcsolatotok, tudtok-e áldozatot hozni a másikért, persze egészséges határokon belül. Minden jót! :) 23/F
2012. dec. 10. 10:59
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Tudod én erre mit mondok?:D AM engem is zavarna de majd játszd be azt hogy mikor együtt vagytok és találkoztok az egyik lány ismerősöddel akkor igen öleld meg azt meglátjuk hogy neki mennyire tetszik. Am nem vágom mi ez a lányoknál hogy feltétlen meg kell ölelgetni mindenkit, mert a barátnőknél még oké na de egy fiúnál. Ha valakit ölelgetni kell az szerintem legyen a párod ne más fiúk. Sok lány nem fogja először ezt fel mert nem gondol bele hogy neki milyen érzés lenne ezt másik szemszögből látni, szal meg kell mutatni ezt nekik, éreztetni kell velük azt talán utána át gondolja hogy pontosan mi is volt a bajunk.

21/F

2012. dec. 10. 11:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy fogalmazzam neked hogy azt meg is értsd. Ezt a nőt akarod, de nem birja a farkad. Ez igy elég lényegretörő?:DD

Figyu, ha neked ez egy sarkalatos pont, akkor ne ilyen lányt válassz. Válassz egy szolid lányt. Nem, annyira azért nem, a versenyszellem ennél neked fontosabb. Neked a bárpultnál középen álló szőke kell amelyiknek a nyakáig ér a combja, de hát azt mindenki meg akarja dugni, egy nagy izgalom lesz a életed hogy ma éppen ki akarta megdugni a csajodat.

Nem lenne jobb döntés a mellette álló kis szolid barátnőjét választanod? Egyrészt hálás lesz mint a dög hogy végre valaki őt választja, másrészt nem kell állandóan tűkön ülnöd hogy ma épp hányan akarták megdugni.

Ez a te döntésed, hogy a versenyszellem a fontosabb vagy a nyugi. Csak ha a versenyszellem akkor igenis futnod kell, ezzel legyél tisztában. Olyan nincs hogy első akarok lenne, de úgy hogy ne kelljen futni, ezt felejtsd el.

2012. dec. 10. 11:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Az emberek különböző mértékben érintésorientáltak, és ennek megfelelően tudják elfogadni a másiknál is, hogy ellenkező neműeket megérint.

Nekem NAGYON FONTOS az érintés, én is megölelem azokat, akiket kedvelek, néha elég puszta szimpátia is, éppen ezért nem szoktam azon sem fennakadni, ha a partnerem ezt teszi. Én nem látok bele semmit, mert tudom, hogy nekem egy ilyen fizikai kontaktus nem feltétlenül jár szexuális töltettel. Akinél viszont az érintés többet jelent, az nyilván magából indul ki...

Nagyon nehéz "igazságot" tenni, tényleg a konszenzusra kellene törekedni - erről jut eszembe, van itt egy szintén 82%-os válaszadó, aki rendszeresen a "klaviatúrámból veszi ki a szót". :) Néha már magam sem tudom eldönteni, hogy vajon nem az én válaszom-e! :D

2012. dec. 10. 12:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, én abszolút megértem, ha ez téged zavar, nem sok ember tűri szerintem, és ez így normális is.

DE! Ez a lány ilyen! Lehet, hogy kis időre leszokik majd erről és kicsit visszafogja magát, de neki ilyen a jelleme, egy idő után úgyis újra ilyen lesz, nem tud senki hosszútávon kivetkőzni magából. Vagy ha mégis leszoktatod erről, már lehet, hogy neked se lesz olyan szimpatikus. Gondolom tetszik benne az életvidámság, a közvetlenség, kis flörtök...stb

Tudom miről beszélek, én is ilyen lány vagyok, mint a barátnőd. Nem akarok semmit a fiú barátaimtól, viszont szeretem őket, mint ember, és én olyan vagyok, hogy már első találkozásnál is, ha valaki szimpatikus nekem, megfogom a karját stb, nálam ezek az érintések csak úgy jönnek ösztönből (lányoknál is). Lehet, hogy ez fura, de sokszor nekem fel se tűnik, egyszerűen csak ez jön. Viszont a mostani barátomnak a haverjait is ugyanúgy ölelgetem, és képzeld, nem zavarja, ehhez kell egyfajta érettebb gondolkodás, hogy megértsd hogy mennek ezek a dolgok. Szerintem ne válassz ilyen lányt, ha jót akarsz magadnak, mivel téged ez ennyire zavar.

Az előző barátom miatt teljesen megváltoztam, mert lyan volt, mint te, és nekem nagyon fontos volt... de nem voltam önmagam és úgy éreztem, hogy teljesen lerombolta az egész személyiségemet, és már nem vagyok az, aki mindig is lenni szerettem. Sajnos sok beszélgetés után se értette meg, hogy nekem ez így nem jó, pedig évekig együtt voltunk... végül emiatt szakítottam, mert börtönben éreztem magam mellette.

Aztán mikor szakítottam, utána nagyjából az összes ismerősöm rámhajtott (lehet, hogy ez most túlzásnak hangzik, de nem az), szóval igen, az ilyen típusú lányok sok férfinek kellenek, ezt mennyire tudnád elviselni őszinte bizalommal és féltékenység nélkül? Érzed magad elég jónak ahhoz, hogy ne legyen kisebbségi komplexusod és ne kelljen minden felbukkanó férfitól tartanod? Ez fontos dolog, ha nem rendelkezel ennyi önismerettel, akkor szintén csak szenvedés vár rád ez a lány mellett.

Ezeket szerintem gondold át, és mérlegelj, hogy mi éri meg és mi nem.

21L

2012. dec. 10. 12:16
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Én sem tudom tolerálni az ilyesmit.

Meg is mondtam neki az elején, hála Isten ő nem ilyen, de megmondtam neki, hogy ha ilyet tapasztalok nála, akkor kalap kabát.

Nálam nem fér bele.

26F

2012. dec. 10. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:
32%

"Ez teljesen normális dolog, miért tenne különbséget a barátai közt bárki is? Ha ölelgetős fajta akkor ugyanúgy ölelgeti a fiú barátait is. Te vagy túlzottan féltékeny fajta, erről le kéne szokni. A barát az barát, nem kell rájuk féltékenynek lenni."

Ja, aztán sokszor ebből lesz a megcsalás, akkor meg megy a rinya, hogy "meeekkkkcsalt a "barátjával"!

2012. dec. 10. 13:11
 18/20 anonim ***** válasza:
37%

Jól mondja az utolsó!

Egyébként a mi korosztályunkban (80-as évek vége) ez mér nagyon nem volt szokás...csak én látom úgy h minél fiatalabb generációk jönnek, annál több minden "belefér" egy kapcsolatba, s emiatt egyre rövidebbek is a kapcsolatok?

Tényleg nem értem, sír a szája mindenkinek hogy nem tud összehozni egy normális kapcsolatot, ha meg van, akkor meg ilyen lazán kezeli....nem kéne kivágnotok talán magatok alatt a fát, nem?

2012. dec. 10. 13:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Én már 6 éve párkapcsolatban élek...és ha találkozok egy barátommal akkor ölelés és puszi a köszönés ( fiúkkal is ) mégsem csaltam még meg, mégcsak a közelében sem voltam.

Egyébként ez nem tudom miért függ össze...aki megakar csalni megfok, aki nem akar az nem fog..teljesen mindegy, hogy megszokta e ölelni a fiúbarátait.

2012. dec. 10. 13:59
 20/20 anonim ***** válasza:
50%
szerintem senki nem arról beszélt h találkozásnál...ha találkozásról, köszönésről van szó akkor én is elnézem a puszit és az ölelést.....itt arról van szó ha "csak úgy"
2012. dec. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!