Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "normális" náluk?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe beleszerettem még nyár végén. Év elején eléggé össze is melegedtünk, de nemet mondott azzal az indokkal, hogy csak barátként szeret. Bnői szerint pedig belém volt zúgva rendesen, mégse. Pár hetente más tetszik meg neki mindig és abba halálosan beleszeret és én meg levegő vagyok. Annak nem viszonozza aki szereti, tiszteli, de azt szereti aki nagy ívben le se sz@rja! Ez a tini lánykáknál normális?!
Odáig jutott ez a dolog, hogy kerüli a társaságom, nem akar beszélni velem. -.- OK.
Mit csinálhatnék?
2012. dec. 9. 17:42
1/5 anonim válasza:
Nézd levegőnek és nézz másik csaj után. Ne egy ilyen buta libára pocsékold az energiádat.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy 3 éve ismerem, barátok VOLTUNK, de most... Ez fáj, nem az hogy visszautasított, az benne van.
2012. dec. 9. 18:02
3/5 anonim válasza:
igen, ez normális! most megtanultad, legközelebb már tudni fogod.
4/5 anonim válasza:
Egy buta,felületes libánál igen.
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta a szóban forgó csaj annyira elkurvult, hogy lehetetlen.
2013. aug. 25. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!