Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog ha egy lánynak 15 évesen megengedik h náluk aludjon a 22 éves barátja?
Ez nagyon függ a lány érettségétől. Pl. Én 15 éves koromban együtt aludtam a párommal (igaz, ő 17 éves volt ekkor), és édesanyám megbízott bennünk, tudta, hogy nem csinálok a hülyeséget. A párommal fél évvel később vesztettem el a szüzességem, és azóta is együtt vagyunk (lassan 4 éve). Szóval az ott alvásból szerintem baj nem lehet (ha szexelni akarnak, azt úgyis megoldják), felügyelet alatt vannak.
19/L
Megkérdezhetném, hogy miért ribi az a lány, aki a SZERELMÉVEL akarja elveszíteni a szüzességét?
Hogy a kérdésre válaszoljak: a korkülönbség az, ami nem normális, szerintem ebben a korban sok ez a 7 év. Ha a fiú 16-18 lenne, akkor nem lenne ezzel semmi gond, de egy 22 éves fiú szerintem kicsit öreg már egy 15 éves lányhoz.
Nem feltétlenül öreg hozzá.
Attól hogy 22 éves még nem azt jeleni hogy nagyon komoly lenne. Én 20 éves vagyok és abszolút nem vagyok komoly, sőt az osztálytársaim kifejezetten gyerekesek. 7 év nem sok, apám és anyám között is ennyi van csak amikor megismerkedtek akkor anyám nem 15 éves volt.
Végül is miért nem aludhatna náluk a barátja, nem attól k.rva hogy 15 évesen nem szűz hanem attól hogy havonta más fiú alszik nála.
nálunk ugyanez a korkülönbség de én el sem mertem mondani anyámnak, nem túl jó a viszonyunk. még csak pettingelünk, de hamarosan az is megtörténik :) meg tudjuk oldani máshol is, nem ezen múlik, de nagyon jó lenne végre együtt aludni, nem a szexszért, csak hogy ott tudd magad mellett, átöleld, stb.
korkülönbségről meg csak annyi hogy a szerelem kortalan :) nyugodtan ítéljetek el, de amíg em élitek meg nem érthetitek.
Ez sok mindentől függ.
Ha az anya ismeri a fiút, és tudja,hogy nem használja ki a lányát miért ne?
Vagy ha van annyi bizalom a lány és anya között, hogy nem csinál hülyeséget...
Mennyivel másabb ha egy 18 éves fiúval aludna együtt, a legtöbb 18 éves fiúnak ugyanúgy van már igénye a sexre, a kor meg csak egy könyvjelző az életben...korántsem mutatja azt meg,hogy ki mennyire érett és felelősségteljes.
Én a mostani párommal 15 évesen jöttem össze, akkor ő már 20 volt, és igen ott aludt egy fél év után, de azt gondolom,hogy érettebb voltam mint a saját korosztályom,és a páromat pedig régóta ismertem már, és a szüleim is...ezért mondom,hogy sok mindentől függ.
20L
Szerintem elfogadható, ha tényleg szeretik egymást, és a srác a szüleivel is jóban van!
Én 23 voltam amikor a 15,5 éves barátnőmmel összejöttem, mert kb egy 18-20 évesnek megfelelő volt a gondolkodása, testileg nem, de nem is ez tetszett meg benne!
Az apja magas rangú katona szal otthon is katonás élet van bizonyos dolgokban! Én 4 hónap után aludhattam ott náluk, vendégszobában, és másfél év után kérdeztem meg, hogy együtt aludhatok-e a párommal!
Idősebb korban is ugyanannyi lesz a korkülönbség (40-33), akkor nem fura? Azért mert felnőttek?
Ha tényleg szeretik egymást, legyenek boldogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!