Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire fontos a külső? Nektek tényleg csak az számít? (kép)
A képen a tesómmal vagyok. Természetre szinte teljesen ugyanolyanok vagyunk (én is szemüveges lennék, csak én kontaktlencsét hordok), ő is nagyon melegszívű, kedves, és jóindulatú lány, nagyon aranyos és házias. Sokkal ügyesebb a konyhában, mint én. Sőt, jobban is tanul. Bármiben segít és mindig lehet rá számítani.
Mégis, neki még sosem volt barátja... Mármint fiú haverok vannak, de csak haverok. Még soha nem járt senkivel sem.
Én 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, ő a 2. komoly kapcsolatom. De korábban se volt gondom az ismerkedéssel, sőt, igazából jobban belegondolva sosem volt problémám a fiúkkal... és nem értem, hogy miért van az, hogy tulajdonképpen semmiben sem különbözik tőlem a tesóm, még talán okosabb is nálam, neki mégse udvarolnak soha...
Fiúk! Nektek tényleg ilyen sokat számít a külső?
És ha igen, akkor mit tegyek, hogyan segítsek a tesómnak, hogy sikeresebb legyen a fiúknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!