Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire fontos a külső? Nektek tényleg csak az számít? (kép)
A képen a tesómmal vagyok. Természetre szinte teljesen ugyanolyanok vagyunk (én is szemüveges lennék, csak én kontaktlencsét hordok), ő is nagyon melegszívű, kedves, és jóindulatú lány, nagyon aranyos és házias. Sokkal ügyesebb a konyhában, mint én. Sőt, jobban is tanul. Bármiben segít és mindig lehet rá számítani.
Mégis, neki még sosem volt barátja... Mármint fiú haverok vannak, de csak haverok. Még soha nem járt senkivel sem.
Én 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, ő a 2. komoly kapcsolatom. De korábban se volt gondom az ismerkedéssel, sőt, igazából jobban belegondolva sosem volt problémám a fiúkkal... és nem értem, hogy miért van az, hogy tulajdonképpen semmiben sem különbözik tőlem a tesóm, még talán okosabb is nálam, neki mégse udvarolnak soha...
Fiúk! Nektek tényleg ilyen sokat számít a külső?
És ha igen, akkor mit tegyek, hogyan segítsek a tesómnak, hogy sikeresebb legyen a fiúknál?
Khm... mivel egy érzéketlen g*ci vagyok és őszinte önnön tapasztalatom alapján tudok válaszolni. Igen, fontos a külső, talán a lányoknak kisebb százalékban, de elhanyagolható... Nem vagyok csúnya, de szép se, mégis sikerült egy átlagost csajt szereznem.
Ami a lényeg, hogy próbáljon javulni és ha jó a személyiség + meg van a kémia, akkor midnen rendben van...
Igen számít. Sajna vagy nem sajna.. Nekem szerintem fel sem állna rá ha már odáig jutnánk, de ez se valós, mert valójába randizni se randiznék vele. Max ilyen haver kategóriába férne bele nálam .
És nem, nem csak az számít . Viszont én nem tudnék járni olyan csajjal aki nem tetszik külsőre.. ez van.. De ez fordítva is igaz! Mellesleg nekem te sem vagy az esetem.
Nem tudsz tenni semmit, max csak ő .
22F
Nos, kedves Kérdező, van egy nagyon igaz mondás:
"A külső megfog, a belső megtart"
Ha nálam egy lány eléri azt a szintet, hogy felfigyeljek rá, onnantól kezdve csak a belsőt nézem...
De ez egyébként a hölgyeknél is így van...
17/F
Egyetemre járunk mindketten, de ő most 2 szakot csinál egyszerre, amellett pedig alig van ideje bármire is (akár sportra, akár fodrászra, stb). De szerintetek, ha lefogyna egy picit, és jobban odafigyelne az öltözködésére meg a smink/frizura részére a dolgoknak, akkor lenne esélye?
Abban szoktam neki tanácsot adni, hogy mit vegyen fel, de az alakja miatt nem olyan könnyű olyan ruhát választani, ami neki is tetszik, meg jól is áll rajta. Amúgy a kép kicsit csal, élőben csinosabb. :) De tényleg!
Szerintem már akkor lenne esélye valamire, hacsak egyegész egytized százalékban látszana rajta, hogy foglalkozik magával és igényes. Mert erősen úgy fest, mint aki száz év alvás után ébredt és neki ez teljesen megfelel.
Nem kötelező ezért 60 kilóra fogyni, csak egy kicsit jobban odafigyelni magára. Bár, ha kicsit leadna, és egészséges életmódra váltana, azzal együtt búcsút mondhatna a bőr és hajproblémáknak is.
Hány éves a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!