Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire fontos a külső? Nektek tényleg csak az számít? (kép)
A képen a tesómmal vagyok. Természetre szinte teljesen ugyanolyanok vagyunk (én is szemüveges lennék, csak én kontaktlencsét hordok), ő is nagyon melegszívű, kedves, és jóindulatú lány, nagyon aranyos és házias. Sokkal ügyesebb a konyhában, mint én. Sőt, jobban is tanul. Bármiben segít és mindig lehet rá számítani.
Mégis, neki még sosem volt barátja... Mármint fiú haverok vannak, de csak haverok. Még soha nem járt senkivel sem.
Én 2 és fél éve vagyok együtt a barátommal, ő a 2. komoly kapcsolatom. De korábban se volt gondom az ismerkedéssel, sőt, igazából jobban belegondolva sosem volt problémám a fiúkkal... és nem értem, hogy miért van az, hogy tulajdonképpen semmiben sem különbözik tőlem a tesóm, még talán okosabb is nálam, neki mégse udvarolnak soha...
Fiúk! Nektek tényleg ilyen sokat számít a külső?
És ha igen, akkor mit tegyek, hogyan segítsek a tesómnak, hogy sikeresebb legyen a fiúknál?
"De szerintetek, ha lefogyna egy picit, és jobban odafigyelne az öltözködésére meg a smink/frizura részére a dolgoknak, akkor lenne esélye?"
Igen!! Most undorító, ahogy kinéz a tesód!! :/
Örülök, hogy próbálsz neki segíteni! :D
Biztos jó tesó vagy te is! :)
20f
Kifogás szaga van,hogy két szakot csinál,ez sajnos nem érdekli a pasikat,a pasikat a külső megjelenés,hogy add-e magára vagy nem,mert a f_sznak fel kell állni,a fréfinek fel kell izgulnia a csajra,máskép nem megy.
Oldja meg szerintem suli mellett az edzést,valamit valamiért,mindig ezt mondom.
Jó tesó vagy ahogy látom,ezeket mond meg neki,heti 4-szer kellene lejárnia edzeni ha formás akar lenni.
Szép lányt lehetne belőle faragni, ha akarná...
Mennyire vágyik egy fiúra? Ha annyira nem, akkor hagyd...
Na, akkor lássuk csak!
Egyrészt fontos tudnod, hogy a külső igenis számít. Nem az a leglényegesebb, de egy ép pasi sem akar olyan lánnyal járni, akihez már bocs, undorral nyúl hozzá. Ki kell hogy ábrándítsalak, de az, hogy hogy tanul, a szerelemben senkit nem érdekel. És egy kapcsolat kialakításánál az sem elsődleges szempont, hogy mennyire házias. Később persze fontosabb lesz, de most még nem szempont.
És ne haragudj, de tesódban nincs semmi, ami mint pasit, megfogna.
A sminkről nekem az a véleményem: nem feltétlenül a legjobb ebbe az irányba elmozdulni. Oké, egy kis smink nem árthat, de ha valaki nem szép, és ráadásul még műnővé preparálja magát, attól épp hogy még kevéssé lesz vonzó.
A szemüveg önmagában nem gond, még jól is állhat.
A kedvességről meg egyébként annyit, hogy nem szabad a ló másik oldalára átesni. Ha egy pasi azt érzi, hogy egy nőben semmi önálló akarat nincs, csak a saját véleményét hallja vissza, és kifejezetten az a túlságosan odaadó és kedves, akiről lerí, hogy mindegy mi van, cska a pasi kedvében járjon, az a legtöbb pasinak nem jön be. Legalábbis aki komolyan venné őt, annak nem. Ugyanúgy nem jó ómen, ha azt látják rajta, hogy mindegy, hogy ki, csak valakije már legyen.
A külseje. Nézd, tisztában vagyok vele, hogy az egyetem sok teherrel jár. De azt állítani, hogy még alkalmanként heti 20-30 perc szabadideje sincs, az már bocs, de nem több, mint üres kifogás. (Igen, valami kifogás mögé bújni és sajnáltatni magát egyszerűbb, mint tenni valamit.)
Most őszintén szólva: tesód úgy néz ki, mint egy terebélyesre nőtt alsó tagozatos. Ez a testalkat jóval túl van a "nőiesen telt"-en.
Öltözködés. Bocsi, de a képen ez, ami rajta van, irtóra előnytelen. Tipikusan csak azt hangsúlyozza ki, hogy ő kövér, de nem nőies.
Igen, le kéne fogyni. Azt lehet ám heti 10 óra kondi nélkül is!
Ezeket nem piszkálásból mondom, csak ha tényleg segíteni akarsz neki, akkor néha szembe kell nézni a kemény igazsággal.
Hosszú távon érdemes lenne kezdeni valamit a bőrével is és szerezni neki egy pár kontaktlencsét.
Rövid távon előnyösebb frizura + alakjához illő ruhák + nagy mosoly. (Ez a felső valami szörnyű rajta: hasát hangsúlyozza, meg azt, hogy nincs melle.)
Alakjához inkább életmódváltás kellene, nem hibáztatnám érte, ha 2 szak mellett nem mászna bele. Ha tudod, van rossz szokása (éjjeli nassolás, egészségtelen kaják) azt visszafoghatná. Esetleg valami könnyebb tesi órát felvehetne egyetemen, talán attól a közérzete is jobb lenne.
Én a kontaktlencsével nem feltétlen értek egyet, a szemüveg lehet akár előny is. (Bár szerintem egy kicsit karakteresebb szemüveg jobban állna neki, nem feltétlen ez a vékony, kis lencséjű modell, ami hozzá legjobban passzol.)
De az alakja tényleg gáz. Most nem kell egyből koplalni (az nem is jó módszer), meg norbi ápdét, meg éjjel-nappal kondiba járni, meg minden. De egy kicsit tényleg figyeljen oda magára. Nem tudom, hogy mennyit eszik, de gyanítom, nem veti meg a jókora adag kaját. Hát ezt kell egy kicsit csökkenteni. Nem úgy drasztikusan, hogy akkor holnaptól csak negyedennyit eszek, meg nem vacsorázok, meg egyéb agyament marhaságok. Hanem kicsivel, mondjuk negyedével csökkenteni a kajaadagokat. Meg kevesebb nassolás. Persze, egy kis édesség alkalmanként belefér, de nem agyba-főbe nassolni.
Mozgás. Itt sem kell drasztikus dolgokra gondolni, elég eleinte napi negyed óra-fél óra laza kocogás. Nem tudom, mennyit mozdul ki otthonról, vagy hogy milyen közlekedési eszközzel jár, de például autó/busz helyett közelebbi helyekre lehet biciklivel vagy gyalog menni. Ez nem fog 1-2 hét alatt csodát művelni, de idővel látható lesz a változás. Persze az igazi az lenne, ha sportolna is valamit. Hidd el, a bőrproblémákon is nagyon sokat tud segíteni.
#26-tal meg nagyon egyetértek, bár gyanítom, a "nincs semmire időm" csak egy kifogás volt. De ha igaz, akkor hogy akar kapcsolatot? Szerinted ki lenne olyan, akinek heti 0 perc együttlét megfelelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!