Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vacsora egy jó étteremben jó karácsonyi ajándéknak?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt.2012. dec. 9. 16:00
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Jó egy évfordulóra, vagy Valentin-napra, vagy ilyenekre, de karira sztem nem
2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam még valamilyen ékszerre, de nem hord ékszereket... 22 évesek vagyunk, az ilyen hógömb, meg képes párna szerintem szintén nem egy jó ötlet. Tanácstalan vagyok.
2012. dec. 9. 16:03
3/8 anonim válasza:
Hát igen, már akkor nem tinik vagytok. Tényleg semmilyen ékszert nem hord? Talán abból indulj ki, hogy rajong-e valamiért. Most nem bandákra gondolok, hanem ami a szenvedélye, vagy amiért kicsit utána kell kutatni, ritkaság. De szerintem parfüm, ruha, táska, kiegészítő bármi jól esne neki. Még nem vagytok nagyon-nagyon rég együtt, nem kell nagyon drága holmi
4/8 A kérdező kommentje:
Nem hord... és nem tudok róla, hogy valamiért kifejezetten rajongana...
2012. dec. 9. 16:13
5/8 anonim válasza:
Szerintem ennyi idő után még az általános dolgok akkor beleférnek. Parfüm, táska, valamilyen használati dolog, amije elromlott, mellé egy közös ajándéktárgy, pl bekeretezett fénykép, ez nem gyerekes szerintem
6/8 anonim válasza:
vagy ha tényleg nicns nagy ötlet, akkor vasi, de vacsi közbe egy apró ajándék szerintem jár ég mellé...de tényleg nem a ajándéktól lesz kari a kari
7/8 anonim válasza:
A vacsorát inkább valamikor karácsony előtt-után ejtsétek meg. Nem hiszem, hogy a barátnőd szenteste, vagy karácsony bármelyik napján örülne egy vacsorának, hiszen otthon a család, a sok kaja. Mi a párommal minden évben elmegyünk karácsony után vacsorázni kettesben, de csak azért, mert akkor van az évfordulónk és így ünnepeljük meg. Karácsonyra lepd meg valamivel, egy parfümnek biztosan örülni fog.
8/8 anonim válasza:
Röhejes vagy! Vacsorázni bármelyik nap elviheted te nyomi. Ajándékot vegyél! Csomagold be! És add oda neki! TUDOD HOGY MI AZ AZ AJÁNDÉÉÉÉÉK?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!