Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínű karácsony előtt 1,5 héttel összejövök egy fiúval. Mi legyen a karácsonyi ajándéka?
Figyelt kérdés
sajnálatos módon dohányos ,de majd leszokik ha rajtam múlik. már vettem egy szívecskés cigiz dobozt de nem tudom mit tegyek bele és még mit adhatnék mellé. 15 éves.
15/L
2012. dec. 5. 20:09
1/8 anonim válasza:
semmit. jó ha 3 hete együtt lesztek
2/8 anonim válasza:
Kotont. (Grátisz ajándékként avassátok is föl karácsony este.)
3/8 anonim válasza:
Rakj bele cigirágót!:) Amúgy meg honnan tudod ilyen pontosan hogy karácsony előtt 1,5 héttel összejöttök?:D
4/8 anonim válasza:
tölts vele egy kellemes napot, csókolózzatok, sétáljatok azt annyi. Ennél mi kell jobb?
5/8 anonim válasza:
Szivecskes cigis doboz. Ocsem ha azt hasznalni is fogja, en levagom a tokom.:-D:-D:-D
6/8 anonim válasza:
Azt a szivecskés dobozt tuti nem használná... De persze nagyon cuki töndi bündi. Egyébként mi az, hogy majd leszokik ha rajtad múlik? Nem vagyok cigis, és nem is szeretem. Nem bírnám elviselni senkitől, utálom a füstöt. Ennek ellenére mondom, hogy elég gáz ha még együtt sem vagytok de máris meg akarod változtatni. Még akkor is ha egy káros szokásról van szó.
7/8 A kérdező kommentje:
ő is mondta hogy ha én szeretném leszokik.
2012. dec. 6. 16:04
8/8 anonim válasza:
A szívecskés cigisdobozba tegyél cigirágót vagy rágót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!