Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5/17 A kérdező kommentje:
idegenkívüli_lény, ha én csinálok hülyeséget, akkor le van cseszve a fejem micsoda érzéketlen hülye bunkó vagyok, de ha ő csinál hülyeséget és indulatosabban reagálok rá, rögtön magát kezdi el sajnáltatni hogy lehetek ilyen bunkó hogy így bánok vele már így is olyan rosszul érzi magát és még én kérjek elnézést.
Tipikus női reakció, nem? Akárki csinál f@szságot a pasi bunkó!!
2012. dec. 9. 14:37
6/17 anonim válasza:
Igen, a lányok ehhez nagyon értenek. Ha ők csinálnak vmi rosszat, azért is mindig te vagy a hibás.
7/17 anonim válasza:
Tudni kell kezelni az ilyen helyzeteket, ez érettség kérdése. A lányok sokkal intenzívebbek érzelmi téren, de ha megtudod, hogy mit kell ilyenkor tenni, akkor akár meg is taníthatod neki. Nem ilyen egyszerű az élet, de ha ezt az alapfelfogást követed, akkor jó úton haladsz.
8/17 anonim válasza:
Öcsipók, ne minket hibáztass, ha egy házisárkányt fogtál ki!
Nézd már!
Vegyél vissza az agyarakból!
9/17 anonim válasza:
Igen ismerős, amit mondasz. Nem tehetsz mást, minthogy beletörődsz :)
10/17 A kérdező kommentje:
De engem rohadtul idegesít hogy mindenért nekem kéne elnézést kérnem papucs meg nem leszek, ismerné be ha ő csinált hülyeséget. Majd akkor én is magamat fogom sajnáltatni vagy ő ne cseszegessen.
2012. dec. 9. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!