Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el melyik pasival kellene lennem?
Én is voltam ilyen helyzetben, bár én nem feküdtem le a másik sráccal, "csak" csók volt. És pont az a lényeg, amit az egyik válaszoló is írt, hogy nem volt lelkiismeretfurdalásom utána, pedig tudtam, hogy ennél undorítóbban nem is viselkedhettem volna. Sőt, úgy éreztem azzal a csókkal, hogy végre beteljesült a vágyam, és nem azt, hogy jaj ezt nem kellett volna... hát nagyon szomorú ez, és óriásit csalódtam magamban, de bárhogy is van, ne maradj a barátoddal, hidd el, semmi értelme, én is szakítottam. Ha más kell, akkor lehet, hogy kis ideig erről a másik srácról le tudsz mondani, de akkor meg majd jön a következő. Szinte biztos vagyok benne, hogy a mostani barátoddal örökre úgyse maradnátok együtt, szóval úgyis szakítás lesz a vége, akkor legalább már szegényt többször ne csald meg!
21L
"én is inkább a 2. választanám de nem szemétség karácsony előtt szakítani?már az ajándékomat is megvette szegény és még jövő hétvégén is el akar vinni egy helyre és már szállást is foglalt"
Te tényleg egy szemét kurv@ vagy.....miért kell tönkretenni szerencsétlennek az életét?
Igaz a pár hozzászólással előbbi, hogy az ilyen rib@ncok basszák el a normális embereket és rinyálnak utána, hogy nincs rendes pasi....
Ásd el magad és halj bele.....
"de nem szemétség karácsony előtt szakítani?már az ajándékomat is megvette szegény és még jövő hétvégén is el akar vinni egy helyre és már szállást is foglalt"
Micsoda egy anyagias r..anc vagy! Bezzeg az ajándék meg a kirándulás az kell! Ez a szemétség, nem a karácsony előtti szakítás. Csak jót tennél szerencsétlen csávóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!