Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsem el melyik pasival kellene lennem?

Figyelt kérdés
van barátom de megismertem egy másik pasit akivel sajnos lefeküdtem és úgy érzem őt is szeretem, és most mindketten engem akarnak és mindketten nagyon rendesek, nem tudok dönteni mert legszívesebben mindkettővel lennék , utálok másoknak csalódást okozni de most bárhogyan is döntök valaki csalódni fog bennem és ez olyan rossz érzés, mert tudom hogy mindketten szeretnek ,mindg mikor azt hiszem végre eldöntöttem valamiért megváltozik a véleméényem, hogyan döntsem el végre?
2012. dec. 9. 13:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
megcsaltad a párodat...gratulálok.....szánalmas vagy.......inkább szakítottál volna vele előbb az nem fájna annyira mint egy megcsalás..
2012. dec. 9. 13:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Azt fogod választani, amelyik jobban néz ki. Gondolom ez a 2. pasi, különben nem feküdtél volna le vele. Persze az is elképzelhető, h mindkettőt hülyíted, amíg tudod.
2012. dec. 9. 13:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha lefeküdtél egy másik sráccal , és utána nem lelkiismeret furdalásod van , hanem felmerül benned, hogy őt (is) szereted, akkor őt szereted! A másik srácot , biztosan nem , maximum ragaszkodsz hozzá.
2012. dec. 9. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:
A másodikkal egyértelmű!
2012. dec. 9. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor már a második, mert gondolom nem véletlenül nem tudtál neki ellenállni.
2012. dec. 9. 14:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát nagyon remélem ha az kiderül, hogy megcsaltad akkor hajít aztán már nem is lesz ekkora dilemma!
2012. dec. 9. 14:03
 7/14 anonim ***** válasza:
A 2. Ha az elsot igazan szeretted volna, nem szerettel volna bele a 2.-ba ;)
2012. dec. 9. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:

Erre csak ennyit mondok:

Ha két pasit szeretsz egyszerre, válaszd a másodikat, mert nem szerettél volna belé,ha az elsőt igazán szeretted volna.

2012. dec. 9. 14:06
 9/14 A kérdező kommentje:
én is inkább a 2. választanám de nem szemétség karácsony előtt szakítani?már az ajándékomat is megvette szegény és még jövő hétvégén is el akar vinni egy helyre és már szállást is foglalt
2012. dec. 9. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nők bsznak el minden normális pasit,aztán meg rinyáltok hogy minden pasi disznó meg nincs köztük egy normális sem.
2012. dec. 9. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!