Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segiiitsetek?! A mai tüzijátékról lenne szó! (többi lent)
Figyelt kérdés
Szoval van egy barátom 2 hete...de egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta. Néha úgy érzem, hogy szeret...néha meg, hogy csak a testemért imád. Nagyon kedvelem. Tavasszal megismerkedtem egy sráccal. Nagyon belezúgtam, de nyárra megszakitottuk a kapcsolatot, mert lett barátnője, meg nem is tudtam mellette feloldni. Most írt, hogy nem mennék e el vele a tüzijátékra. És tök lazán tudtam vele beszélgetni (talán a mostani barátom hatása miatt) és laza lenne a tali is..de ugyanakkor lelkiismeret furdalásom van, hogy egy olyan sráccal mennék ma este el akibe szerelmes voltam..és hát még mindig tetszik, miközben van egy (alakulóban lévő) kapcsolatom. (az alakuloban lévő 200km-re van a tavaszi srác meg 2 utcányira) Mit csinánátok? Elmennétek ma este? Ha elmennétek elmondanátok, hogy van egy alakulóban lévő kapcsolatotok? (nem biztos, hogy a tavaszi srác csak barátkozni akarna..)2009. aug. 20. 14:20
22/23 anonim válasza:
Talán legjobb lenne, ha végre vennéd a józan eszedet aztán a háttérben kavarás és szétzüllesztés helyett eldöntenéd hogy mit is akarsz tulajdonképpen. ha neki is van kapcsolata abba meg ne köpj bele, vagy kérdezd meg előtte hogy minek is hívogat ilyen helyre ha nincs mögöttes szándéka veled?
23/23 anonim válasza:
Szerintem, ha elmész kiszopod, mert a tavaszi kan tuti nyomulni fog, szerinted miért megy veled? Ha visszautasítod, akkor őt szopatod ki, ha nem akkor meg a mostani csávódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!