Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dilemmám van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiúbarátom, 3 éve ismerem, de köbö több mint fél éve nagyon jóba vagyok vele, ő beszélt le az öngyilkosságról, a vagdosásról, mindent elmondunk egymásnak, mindig segítünk egymásnak, osztálytársak vagyunk igazából, szóval a találkozásokkal sincs gond, de minden szerda délután elmegyünk egy parkba együtt lógni, ott ölelgetjük egymást, meg kibeszéljük a bánatainkat. Nemrég meg kérdezte, hogy elmondanám e neki ha szerelmes lennék belé? Én azt mondtam, hogy olya jóban vagyok vele,hogy joga lenne tudni. Előtte azt mondta, hogy furcsa érzése van, meg azt is, hogy attól fél, hogy belém esik. Ma egy buliban voltunk, felkért lassúzni, meg mindig rángatott, hogy táncoljak, mert nem szereti nézni ahogy ülök és bámulok. Nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e belé, vagy sem, tökre ismeretlen ez az érzés, amit most érzek(voltam már szerelmes).

Kérdés: elmondjam neki ha szerelmes leszek belé? nekem fontos a barátsága,és nem akarom azzal tönkretenni, hogy megpróbálunk járni, aztán nem sikerül, és úgy már nem ugyan az :(

14/L

2012. dec. 7. 23:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Tanulj meg értelmesen fogalmazni és hanyagold a "köbö" és a "tökre" szavakat.
2012. dec. 8. 00:23
 2/6 A kérdező kommentje:
így is megértetted nem? -.-
2012. dec. 8. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:
mivel már szóbajött a dolog, megkérdezte hogy el e mondanád ezért szerintem nyugodtan elmondhatnád neki, ha tisztáztad magadban a dolgot, és tudod hogy tényleg szereted e. amúgy ahogy leírtad, szerintem a srácnak sem közömbösek az érzései irántad.. :))
2012. dec. 8. 00:46
 4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, igazából csak attól félek hogy megromlik a barátságunk :/
2012. dec. 8. 01:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Tok egyertelmu amugy a szitu :)

Azert kerdezte meg, hogy elmondanad e neki ha szerelmes vagy bele, mert ezzel akarja felterkepezni az eselyeit, merthogy:

1) Nem mondanad el - na ez gaz, lehet tapogatozni tovabbra is a sotetben

2) elmondanad neki - jessz, tiszta a terep

2a) nem, nem vagyok szerelmes beled - a pics@ba

2b) igen, szerelmes vagyok beled - dejo, mert en is, akkor jarjunk!

Ez az egesz csak arra jo, hogy ne neki kelljen eloszor lepnie, mert fel attol h nem kellesz neki es pofara fog esni es az ciki.

Majdha kicsit idosebb leszel (idosebbek lesztek) vagy idosebb pasik lesznek korulotted, akkor megtanulod, hogy egy parkapcsolat nem igy mukodik, nem igy kezdodik. Az emberek randozgatnak, eljarnak ide-oda, jol erzik magukat egymas tarsasagaban es anelkul h kimondanak, haladnak a boldogsagba. S mar regen tudjak mindketten h szerelmesek es szeretik egymast, amikor eloszor kimondjak.

Amugy pedig, ha 14 evesen vagdosod magad es/vagy szuicid vagy, akkor fordulj szakemberhez.

2012. dec. 8. 03:59
 6/6 A kérdező kommentje:
egyébként a srác tökre érett, teljesen más véleménye van mindenről mint a többi 14 éves fiúnak.. vicces, mert volt már belém szerelmes, de akkor még nem voltam vele jóban, meg fiatal voltam, nem kellett pasi(most se) aztán leszállt rólam, utána egy év múlva lettem vele nagyon jóban, és megkérdeztem tőle tegnap, hogy ő elmondaná, ha szerelmes lenne belém? és azt mondta, hogy sokat ne változtatna a helyzeten, szóval gondolom ő is úgy van, hogy nem akar csajt.. amúgy már nincsenek öngyilkos hajlamaim, mostanában tökre vidám vagyok :)
2012. dec. 8. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!