Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így megműtenek? Egy elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így megműtenek? Egy elég komoly dilemmám van, ugyanis holnap után fogják (? ) megműteni a lábfejemet.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy elég komoly dilemmám van, ugyanis holnap után fogják megműteni a lábfejemet(csontkorrekció után, fémlemez eltávolítás, 15 perces műtét) és már 5 napja késik, nagy valószínűséggel a stressz miatt. Most úgy érzem, hogy lehet holnap meg fog jönni, de már nagyon fáj a fémtől a lábam, és ha most nem, akkor csak jövőre tudnak majd megműteni. Szerintetek ha megjön holnap, esetleg a műtét napján akkor mit tegyek? Elhalasztanak emiatt egy ilyen "kisebb" műtétet? Nagyon túl szeretnék már lenni a rajta!

Előre is köszi a segítséget!

2009. dec. 14. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha altatásban végzik lehetséges,de orvos nem vagyok így biztosat nem mondhatok. Ezt az orvosnak kellene megmondani, telefonon lekonzultálni ,hogy nem jött meg és ettől lehet -e bármi probléma. Hívd fel holnap az orvosod, akkor is, ha megjön!!!
2009. dec. 14. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyébként ne izgulj, biztos minden rendben lesz. :) /még az első hozzászóláshoz/
2009. dec. 14. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem igazán érdekli őket, a lábfejed aránylag távol a van a puncidtól :D De azért lehet szólni kéne, mert lehet 1-2 gyógyszert (ha adnak), akkor másképp reagálja le a szervezeted.
2009. dec. 14. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért ezt feltétlenül tudasd az orvossal! Mondjuk altatásnál fontos ez!!! (vérveszteség miatt tudniuk kell)
2009. dec. 14. 21:55
 5/7 anonim válasza:

Csak a saját példámat tudom megemlíteni, a kezemet műtötték (2 órás volt, altatásban), a műtét napján jött meg, szóltunk az orvosoknak, de nem nagyon foglalkoztak vele, szerencsére nem halasztottak miatta.

Az biztos, hogy érdemes szólni nekik azért.

2009. dec. 14. 22:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Szólni mindenképpen kell, de normál esetben egy negyed órás műtét nem jár komolyabb vérveszteséggel, szóval szerintem, akkor is meg fognak műteni, ha megjön, de mindenképp tudatni kell az orvosoddal.
2009. dec. 14. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:
tegyel be tampont es mondd a dokinak h lehet most fog megjonni. ne halasztasd el!
2009. dec. 15. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!