Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az, hogy az ember nem érez magában erőt?
Figyelt kérdés
Nem motiválja semmi? csak úgy van.. pedig volna mit tanulnom, így a vizsgaidőszak előtt, de mintha semmi nem érdekelne..
semmi nem dobja fel a kedvem. nem tudok semminek úgy örülni. pedig nem ilyen voltam
mitől van ez? mitől múlna el? nektek is volt ilyen időszakotok?
21/N
2012. dec. 7. 07:41
1/18 anonim válasza:
Kiskorodban nem ettél sok spenótot..
2/18 A kérdező kommentje:
Legalább téged motivál valami, hogy hülyeséget írj :)
2012. dec. 7. 07:46
3/18 anonim válasza:
Hülyeséget félretéve nekem is volt ilyen idõszakom de tanulj a vizsgára :D
4/18 anonim válasza:
Volt ilyen, amikor nem aludtam eleget.
5/18 A kérdező kommentje:
mitől múlt el?
2012. dec. 7. 07:53
6/18 anonim válasza:
Ez attól szokott lenni, ha nincs célod vagy valami jelen pillanatban az életedben nincs rendben: szakmai, vagy magánéleti dolog. Senkinek sem érzi magát ok nélkül erőtlennek, valami van mögötte.
7/18 anonim válasza:
Nálam is voltak ilyen időszakok. Majd el múlik...
8/18 anonim válasza:
Nekem már 8 éve ilyen időszakom van. :s Átmenetileg némi amfetamin segít, esetleg sportolás, más nem.
9/18 A kérdező kommentje:
07:56
Köszönöm!!! :) azt hiszem a cél hiányzik egy ideje, az hogy tudjam mit akarok és ezért harcoljak.. Köszönöm a válaszod! :)
Ja és véletlen erre találtam, elég sokatmondó :)
2012. dec. 7. 08:14
10/18 anonim válasza:
Nagyon szívesen:) Én meg köszönöm a videót, ez jó!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!