Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem azt kapja mindenki, amit megérdemel?
Figyelt kérdés
Itt vagyok például én. Elkényeztetett fiatal fiú, nem csinálok egész nap semmit, megvan kb mindenem. Márkás ruhák, saját lakás, ízletes ételek, limuzinos luxuspartyk...stb. Ezeket úgy kaptam , hogy nem érdemeltem meg, csak van. Nem is feltétlen lenne rá szükségem, mivel nincs egy lány se akit szeretek, így nincs akivel megosszam. Párok ezrei meg akkor lennének a legboldogabbak, ha lenne rá fedezetük, hogy összeköltözzenek, de a jó emberek mindig megszívják ilyen téren. De mégis boldogabbak mint az én fajtám, mert tudnak szeretni. Én meg itt úszok a világi javak, zsannamannák között, és mindent csak olyan közönyös semlegességgel veszek tudomásul...2012. dec. 6. 17:51
2/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Lenne pár ötletem mivel tudnál segíteni a dolgok folyásán, feltéve ha van ambíciód arra, hogy segíts másokon... és nem konkrétan pénz osztásra gondolok...
F17
3/6 anonim válasza:
Hát igen, az élet márcsak ilyen. Aki nem csinál semmit annak a szájába raknak mindent, aki meg gürcöl egész nap, hogy arra a kevéskére jusson.. ez van.
4/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsian várom az ötleteket...
2012. dec. 6. 18:58
5/6 anonim válasza:
baxod akkor testépíts :D kajak marha sok önbizalmat ad, mivel a vonzóság SZEMMEL LÁTHATÓ lesz, ezálltal biztos lehetsz benne hogy jól szexi vagy :D
Van pénzed étrendre, és minden táplálék kiegészítőre ami csak létezik :P hajrá
body.builder.hu
itt olvass el minden cikket és kezdj neki
6/6 A kérdező kommentje:
nem akar ilyen behemót lenni
nincs semmi baj a külsőmmel
ilyen szempontból elégedett vagyok önmagammal.
2012. dec. 6. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!