Mindenki azt kapja amit megérdemel! De hogyan vihetném ezt véghez?
Figyelt kérdés
Az érdek emberektől a hajam égnek áll. És mégis kifogtam egy olyan "barátot" akinek arra voltam jó és addig számítottam amíg mindent elintéztem helyette és mindenhova vittem kocsival mint egy taxis.Örülnöm kéne,hogy megszabadultam tőle de bánt a dolog: hogy ennyire hülye és vak voltam.Valahogy vissza szeretném adni neki azt amit tőle kaptam,hogy érezze azt hogy milyen mocskos dolog a mások kihasználása. De mégis hogyan? Ha volt valaki hasonló helyzetben és bosszút állt az kérem ossza meg velem a sztorit. Köszi2011. dec. 6. 22:10
1/4 anonim válasza:
Bármennyire is fáj, hogy ezt tette veled semmi értelme nincs, hogy te is lealacsonyodj a szintjére és a bosszún törd a fejedet.
Inkább próbáld levonni belőle a tanulságot, legközelebb pedig vedd észre időbe ha ilyen történik.
2/4 anonim válasza:
Hajtsd be rajta, ha megint rád szorul.
3/4 kockásfülűnyúl válasza:
Az élet nagy rendező, keményen döntetlenre játszik. Ha nem is tőled, de máshol mástól visszakapja. Egyetértek az előttem szólóval, nem kell az illető szintjére süllyedned. Legyen tartásod, és büszkeséged, hidd el az jobban fáj amikor kedvesen mosolyogva átnézel valakin, mert az érdektelenségnél és a hűvös eleganciánál jobb "fegyver" nincs az ilyenek ellen. Ha pedig kérdezné miért vagy ilyen akkor korrektül és ridegen, kiszámítottan néhány szóban érzelemmentesen közöld vele.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van.:) Ennek ellenére kiemeltem a kérdést,hátha más is elmondja a véleményét.
2011. dec. 8. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!