Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hová vihetném el Budapesten a...

Hová vihetném el Budapesten a gyermekeimet?

Figyelt kérdés
Hétvégére szeretnék valami jó programra elvinni a gyermekeimet.
2009. máj. 8. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A vidámparkba érdemes egyszer elmenni, érdemes egyszer pénzt költeni rá. A belépővel korlátlan lehetőség van kipróbálni a játékokat, mert magában foglal mindent. Vagy az állatkert is megéri egyszer! :)

Ha nincs olyan sok pénzed, akkor mehettek a Margitszigetre, bringózni, vagy csak kifeküdni a rétre, van ott is sok látnivaló.

Ha még így sem jó, akkor ott a libegő, az is üzemel.

Aztán Csodák Palotája, az is remek alkalom gyerekeknek.

Most így hirtelen ezek jutottak eszembe. :)

2009. máj. 8. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

- Vasúttörténeti Park, XIV. Tatai út valamennyi. (A 30-as busszal kell menni, a Tatai út egyik oldala a XIII. kerület, a másik a IV.)

- Közlekedés Múzeum - Városliget

- Nem Budapest, de lehet, hogy megéri: Szentendre, HÉV végállomás: BKV Múzeum (Nem jut eszembe a pontos megnevezés): Azokra a villamos és HÉV kocsikra fel is lehet szállni.

- Gyermekvasút - olyan szép a természetes környezete, hogy minden évszakban, minden időben, minden korosztálynak élmény.

2009. máj. 8. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
javítás: a másik oldala a XIV. kerület.
2009. máj. 8. 15:59
 4/11 A kérdező kommentje:
10,3,2 évesek a gyerekek
2009. máj. 8. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a 10 évesnél is puhatolóznál, hogy mihez lenne kedve. De a Csodák Palotáját mindenki élvezi, tapasztalat. :)

Mondjuk a kis totyogóssal valóban nehéz olyan programot találni, amit ő is élvez, de a gyermekvasút (amit előttem, ill 2.-ként) írtak, az valóban jó ötlet. :)

Lehet, hogy még egy strandot is be tudnál velük vállalni, szerintem a két kicsire nem is szednek belépődíjat.

2009. máj. 8. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a kétésvesnek Szentendre messze van, talán a vasúttörténeti parkhoz és a közlekedési múzeumhoz is kicsi, de a középső szerintem az utóbbi kettőt már értékelné. Nyugodt szívvel merem javasolni a Gyermekvasutat.

Személyes történetem, még a rendszerváltás előttről, amikor még csak az öreg repülőtér állt: Másfél éves fiammal kirándulást tettünk oda. Annyira lenyűgözte, hogy otthon - a maga kis baba nyelvén - nemhogy egész héten arról beszélt, a következő hétvégén - ugyancsak kettesben - meg kellett ismételni. Az egyik információs pultnál egy fiatal kislány rákérdezett: "Csak nem Te vagy az Ádám?" Meglepődtem, talán emlékszik ránk az elmúlt hétről, mert én nem. Nem is emlékezhetett, mert nem volt szolgálaban, de hamar híre ment, hogy volt ott egy göndör szőke hajú, járni éppen tudó "fiatalember" -, aki elvarázsolta a személyzetet (a nevét természetesen tőlem tudták), ahogyan tudott örülni a repülőgépnek, mint csodának. Tehát nincs kizárva, hogy a picit is megragadnák a vonatok, de akár a repülőgépek is.

2009. máj. 8. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Ezt szerintem mindhárom gyerek nagyon élvezné.

2009. máj. 8. 18:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Csodák Palotája( imádtam(om))

VidámPark

Állatkert

7végén lesz Békáson vmi tűzoltós gyerekprogi

És mackókiállítás(teddy maci) lesz 8-31 között,de azt sajna nemtom hol:S

2009. máj. 8. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
A repülős, vonatos, gyermekvasutas vagyok. Kérlek, írd majd meg, végül hogyan döntöttetek!
2009. máj. 9. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Mackókiállítás a Duna Plázában van (vagy még csak lesz?)

/föntebbi kommentre reagálva/

2009. máj. 9. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!