Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai világban érdemes még gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
A korotokat és a nemeteket is írjátok le légy szíves.
2012. dec. 6. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem mindenképpen. Gondolom, te a világ jelenlegi helyzetére gondolsz, a környezet tönkretételére, stb. Ezeken ugyan ki javíthatna, hiszen ezek tovább tartó problémák, amelyek túlmutatnak a mi életünkön. Ha nincsenek gyerekeink, ugyan ki javíthatna rajta?

Persze, önzőség meg minden, de az ember saját boldogságához szerintem elengedhetetlen a pici baba..

20/l

2012. dec. 6. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Érdemes,csak kérdés,hogy mikor.

Mert az nagy felelőtlenség,hogy nincs kiépítve valakinek a karrierje vagy nincsen stabil élete,bevétele,tehát filléreket kell számolni és erre bevállal gyereket,meg az 1 szobás panelba arra azt mondom iszonyat felelőtlen.

Mert szerintem ahhoz,hogy megtartsd az életszínvonalad ahhoz előbb ki kell épitsd a karriered,és akkor.Persze ehhez oda kell magadat tenni kőkeményen először.

2012. dec. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!