Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van abból, hogy ha visszanézem a barátom kereséseit facebookon mindig találok direkt rákeresésekre, fixen van 4-5 csaj! Szerintetek mit csináljak?
"MINDEN böngészőben be lehet állítani, hogy ne jegyezze meg az előzményeket."
a progi ellenem lett feltelepítve, hogy ha én visszaállítom a böngészőben, hogy de, jegyezze meg az előzményeket. azt nem gondolták, hogy a progiba is bele fogok mászni. nagyobb védelemmel szemben, simán megtalálom a dolgokat, mert törlés esetén is menti ám a gép, csak a cash fájlokban kell megnézni. végső esetben már kémprogi telepítését kezdtem el tanulni. sajnos nagyon rajta voltam a témán, mert az ex soha nem volt képes őszinte lenni, akármire rákérdeztem.
Mi az, hogy na és??? Nálatok lehet ez normális, nálunk nem.
Ha már az egyik félnek valami nem fér bele, akkor nem csinálod, mert rosszul esik a szerelmednek. Erről ennyit.
21 vagyok
#23. nem arról van szó, hogy nem bíznék, hanem azzal, hogy hazudik(11-es kommentemben nyilvánvalóan kiderül), kiváltja a bizalmatlanságot, ami ugyan lehet hogy alaptalan, de valamivel alá kell támasztanom sajnos már így.
ezért nem ártana kérdezőnek is ha egyenesbe megkérdezné a párját. ha sumákol, nem a legjobb. de valószínű igen, hogy érdeklik azok a csajok, de az már nem valószínű, hogy az ártatlan érdeklődés e avagy nem. és szerintem tagadással, hazugsággal hárítani nem jelenthet jót!
Nekem 8 év után lett vége a kapcsolatomnak, azt hittem ő lesz a gyerekeim apja, a férjem, és nem, nem volt fent semmilyen közösségi oldalon. Egyszerűen észre vettem az elhidegülést, nem úgy ért hozzám, nem kezdeményezett magától ha volt is szex mintha csak egy fadarabbal lettem volna. Már ezekből a jelekből tudtam, hogy valami nem ok. Tudtam azt, ha rákérdezek nem fogja megmondani, mert valamiért mégis kényelmes neki a kapcsolat... ezért egy két kört csaptam a városban délutánonként amikor bizonyos edzéseken volt és megtaláltam a kocsiját . Aztán kiderült hogy tényleg nő van a dologban,de kényelmes vagyok, mert van férje a csajnak. Szóval én azt akarom mondani, számomra ez annyit jelentene, hogy megnézi őket és kész, ha nem érzed az elhidegülést, nincsenek jelei a megcsalásnak, ha próbára tudod tenni egy egy "kimaradásást" és igazat mond, akkor nem csal meg. szerintem ez az oldal egyébként is azért van, hogy meg tudd nézni mások életét, hála ég én nem erre használom, de melyik fiú az , aki nem nézi meg a csinos lányokat ? Mind megnézi, és ez még nem baj, az a baj ha már nem csak nézni akarja.
Itt ne azt nézd, hogy 2 év, meg te mennyire szereted, itt azt nézd meg tudsz e benne bízni, neked mi fér bele kapcsolatba és mi nem. Ha neked az sem fér bele, hogy más lányokat megnézzen, akkor mond meg neki és szakíts vele.
Ne áltasd magad, mind fiú megnézi a jó csajokat és mi nők is a jó pasikat.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!