Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most szakított velem akit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakított velem akit a világon a legjobban szeretek. :' ( hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek nélküle minden nap kín szenvedés :// csak ő kell nekem.. de már biztos hogy nem lesz köztünk semmi..el akarom felejteni de mégis hogy? :/
2012. dec. 5. 16:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
vannak mellettem de ha akarnék "hülyeséget" csinálni akkor őők se tudnának visszafogni..
2012. dec. 5. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor átmegyek sírni veled! :')
2012. dec. 5. 19:49
 13/19 A kérdező kommentje:
oké gyere sírjunk ><
2012. dec. 5. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Jajj, de átmennék!! :((

Hol laksz kérdező?

2012. dec. 5. 20:08
 15/19 A kérdező kommentje:
azért azt máár nem mondom el.. de házba ;)
2012. dec. 6. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Velem már 5 hónapja szakított az exem, de még mindig ugyanúgy fáj mint akkor. Életemben nem sírtam annyit mint az elmúlt időszakban. Nekem is még mindig mindenről ő jutt eszembe ha akarom ha nem.. Én csináltam hülyeséget és egyáltalán nem vagyok rá büszke..

Neked annyiban jobb,hogy vannak melletted barátok, de az én barátaim külföldön élnek, és csak emailben tartjuk a kapcsolatot. Bár így is mindig mellettem vannak, de nincsenek közvetlenül mellettem,hogyha sírok vagy csak ölelésre vágyom. Pedig akkor biztos könnyebb lenne valamivel, bár nem tudom..

Tanácsot most nem nagyon tudok adni, de ha valaki akkor én tuti átérzem most mit érzel. Én most úgy próbálom valahogy feldolgozni, hogy mivel megint adott indokott arra,hogy utáljam, így borzasztóan haragszom rá és úgy érzem gyűlölöm. A másik meg az, hogy próbálok kemény lenni, senkit sem engedek a közelemben, mert annyira megutaltam az embereket miatta,hogy nem tudok senkiben sem bízni. Lehet mások emiatt most elítélnek vagy azt mondják ne vegyek egy kalap alá mindenkit, de engem nem érdekel már ki mit gondol! Nem ez volt az első csalódásom de ez fáj legjobban,mert egy olyan ember okozta akit az életemnél is jobban szeretek..mind a mai napig. Pedig nem érdemli meg!! Még a létezésének az emléket is kiakarom irtani a föld színéről!! Én választottam ezt az életet és így akarom leélni!

2012. dec. 8. 14:53
 17/19 A kérdező kommentje:
nekem nem az első a 2-ik de már nem érdekel énse bízok snekiben nyugi .. :// és énsi csináltam hülyeséget amit már megbántam mert mostmár zavar.. még mindíg fááj de neki már van másik csaja... úgyhogy valahogy megpróbálom elfelejteni ami nagyon nehéz lesz mert szeretem nagyon :'( már le is tiltottam facen nem akarom látni a régi bezsélgetéseker.. ma lennénk 1 hónaposak.. de az igazat megvallva nem bánom hogy vége lett.. valahogy megpróbálom elfelejteni mert őő nem bánkódik miattam eszébe se jutok akkor én se fogok miatta..nagyon fáájj.. de háth ugyis világvége lesz remélem mert máár élni nincs kedvem.. neki ez eszébe se jutott.. nem gondol csak magára.. és igaza volt haveromnak őő mondta hogy ne engedjem magam átverni de nem hittem neki... elég hihető volt... de amire rájöttem neki ilyenekbe mindíg igaza van mostmár neki fogok hinni.. de már nem tudok mit csinálni a múltam megtörtént valahogy túl tezsem magam rajta vagyis megpróbálom ://
2012. dec. 10. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:

16# válaszoló vagyok:

Hát ez a világvége sztori nem jött be, pedig vártam...legalább nem szenvednék..

És most hogy vagy? Vmivel jobb? Ha van kedved beszélgethetünk.

Az én páromnak nincs senkije (két napja tudtam meg) de olyan fura érzés fogott el mikor hallottam. A gyomrom összeszorult, a szivem a torkombam dobogott, és úgy éreztem mintha vki vagy vmi szorítaná a torkom és persze elkezdtem a bőgést...nemtom miért éreztem így. De azóta olyan szomorú vagyok és levert és sírok...mert ezzel megint az van bennem,hogy talán lehetne vmi újra köztünk, holott tudom hogy nem, és megint beleélem magam olyanba ami nincs. És most,hogy itt lesz a karácsony...még egy" kellemes ünnepeket"sms-et vagy vmit se merek írni neki mert félek mit mondana és tudom hogy tőlem nem fogadná.:(:'(

Am engem meg pont ő tiltott/törölt le mindenhonnan.

2012. dec. 23. 16:01
 19/19 A kérdező kommentje:
:/ én őt tiltottam folyton írt és nem tudom minek nagyon idegsített semmit nem akart már tőlem volt más csaja de akkor mégis mi a f** ír? még megmondani se merte hogy más csaja van és azért szakított >< gyáva de ez rá vall most vissza gondolva az utóbbi egy évem rá pazaroltam o.o annyi jó ember van és nekem meg pont ő kelle.. de hát már mindegy de msot úgy érzem senki nem kell olyan boldog vagyok nincs senkim és nem is szeretek senkit boldogabb vagyok most mint vele valaha is voltam 3 szor vert át és én hülye meg hittem neki de remélem vissza adják majd neki amit ő csinált velem-.- iskolába neki tudnék menni csak igazgatói most nem hiányzik.. de hidd el neked is jobb lesz!! és ti miért szakítottatok? :S
2012. dec. 28. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!