Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakított velem akit a világon a legjobban szeretek. :' ( hogy tudnám elfelejteni?
Jajj, de átmennék!! :((
Hol laksz kérdező?
Velem már 5 hónapja szakított az exem, de még mindig ugyanúgy fáj mint akkor. Életemben nem sírtam annyit mint az elmúlt időszakban. Nekem is még mindig mindenről ő jutt eszembe ha akarom ha nem.. Én csináltam hülyeséget és egyáltalán nem vagyok rá büszke..
Neked annyiban jobb,hogy vannak melletted barátok, de az én barátaim külföldön élnek, és csak emailben tartjuk a kapcsolatot. Bár így is mindig mellettem vannak, de nincsenek közvetlenül mellettem,hogyha sírok vagy csak ölelésre vágyom. Pedig akkor biztos könnyebb lenne valamivel, bár nem tudom..
Tanácsot most nem nagyon tudok adni, de ha valaki akkor én tuti átérzem most mit érzel. Én most úgy próbálom valahogy feldolgozni, hogy mivel megint adott indokott arra,hogy utáljam, így borzasztóan haragszom rá és úgy érzem gyűlölöm. A másik meg az, hogy próbálok kemény lenni, senkit sem engedek a közelemben, mert annyira megutaltam az embereket miatta,hogy nem tudok senkiben sem bízni. Lehet mások emiatt most elítélnek vagy azt mondják ne vegyek egy kalap alá mindenkit, de engem nem érdekel már ki mit gondol! Nem ez volt az első csalódásom de ez fáj legjobban,mert egy olyan ember okozta akit az életemnél is jobban szeretek..mind a mai napig. Pedig nem érdemli meg!! Még a létezésének az emléket is kiakarom irtani a föld színéről!! Én választottam ezt az életet és így akarom leélni!
16# válaszoló vagyok:
Hát ez a világvége sztori nem jött be, pedig vártam...legalább nem szenvednék..
És most hogy vagy? Vmivel jobb? Ha van kedved beszélgethetünk.
Az én páromnak nincs senkije (két napja tudtam meg) de olyan fura érzés fogott el mikor hallottam. A gyomrom összeszorult, a szivem a torkombam dobogott, és úgy éreztem mintha vki vagy vmi szorítaná a torkom és persze elkezdtem a bőgést...nemtom miért éreztem így. De azóta olyan szomorú vagyok és levert és sírok...mert ezzel megint az van bennem,hogy talán lehetne vmi újra köztünk, holott tudom hogy nem, és megint beleélem magam olyanba ami nincs. És most,hogy itt lesz a karácsony...még egy" kellemes ünnepeket"sms-et vagy vmit se merek írni neki mert félek mit mondana és tudom hogy tőlem nem fogadná.:(:'(
Am engem meg pont ő tiltott/törölt le mindenhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!