Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az rossz ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az rossz ha én magyar vagyok de a pasim roma? 14/L

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 12:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Jelentve ;)
2012. dec. 5. 13:23
 22/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem értem miért pontoztok le mindenkit aki szerint működhet!

Én és a barátom egy éve vagyunk együtt, ő félig roma én pedig magyar vagyok.

Nem dögös, hosszúszoknyás, nagykarikafülbevalós kötekedős romákból áll a családja, hanem kb úgy élnek mint mi, és a bőrszínén sem látszik ez meg. Ti azt hiszitek hogy csak a romák lehetnek asszonyverő férgek?

Mert elárulnám, az én apám ízig vérig magyar, mégis ott alázza meg anyukámat ahol tudja (olyanokról meg ne is beszéljünk, hogy terhesen verte anyut, ha én nem állok közéjük -így persze anya helyett én kaptam- a tesóm már nem élne)

És tudjátok mi a legszebb mindebbe? HOGY SENKI SEM GONDOLNÁ RÓLA! Mások szemébe ő a minta apa, a jó férj stb -.-"

kedves kérdező! Az, hogy működne-e a dolog, sok mindentől függ. Ha valóban aza kötekedős, utállatos fajta, akkor hagyd, én is azt mondom! Figyeld meg hogy viselkedik másokkal (pl buszon stb).

Az is fontos, milyen a családja. Ha azaz eredeti 'sukárcsávótesókámgyereadjuknekiadeblamár' fajta, akkor régen rossz, de ha azaz 'elparasztosodott' normális fajta, akkor sok sikert!

Üdv 17l

2012. dec. 5. 13:28
 23/28 anonim ***** válasza:
51%
Ha szeretitek egymást egyáltalán nem rossz dolog. De ha valóban balhés a családja vagy ő maga akkor viszont elgondolkodnék rajta mennyire éri meg ezt folytatni...
2012. dec. 5. 13:54
 24/28 anonim ***** válasza:
80%
Az ilyeneket, mint Te hívják fehér cigánynak! Gratulálok kislány, "büszkék" lehetnek Rád a szüleid, akik azért nevelnek, hogy egy majom kúrogasson! Szégyeld Magad!
2012. dec. 5. 15:16
 25/28 anonim ***** válasza:
60%
Egyre betegebb ez a világ. Itt is azt látom, hogy a magyar lányok inkább járnak cigány, néger, arab sráccal, mint rendes magyar fiúval, mintha ez lenne a divat, szörnyű. :(
2012. dec. 6. 01:07
 26/28 anonim ***** válasza:
44%
És az a legszomorúbb, hogy ezek a "színesek" a legtöbb esetben két értelmes szót nem bírnak kinyögni, romantika nuku, kizárólag csak szex, de még úgy is odavannak értük.
2012. dec. 6. 01:19
 27/28 anonim ***** válasza:
41%
Az mióta feltétel a lányoknak, h a fiú ki tudjon nyögni 2 értelmes szót? :) A bunkóság viszont előny nekik, és abban az általad említett fajok élen járnak.
2012. dec. 6. 18:24
 28/28 anonim ***** válasza:
77%

Az mióta feltétel a lányoknak, h a fiú ki tudjon nyögni 2 értelmes szót? :) A bunkóság viszont előny nekik, és abban az általad említett fajok élen járnak.

De akkor ne szövegeljenek érzelmekről, emberi értékekről és más sz@rságokról!

Tudom, hogy iróniának szántad részben, de valóban nincs mit mondani erről. Csak egyszerűen elképesztő, hogy értelmes, normális, fehér fiúkat durván megaláznak, elküldenek és lehetetlen dolgokat várnak el tőlük, egy ilyen semmirekellő szemétnek meg elég megjelennie valahol és máris másznak rá ész nélkül.

A másik: mindig pofáznak itt, hogy ne menj prostihoz, mert elkapsz egy rakás nyavalyát! Először is, erről a kedves hölgyek tehetnek, akik esélyt sem adnak egy normál srácnak, másrészt ők meg olyanokkal képesek összefeküdni, akikről semmit nem tudnak. Volt pár éve egy eset, amikor egy Pest közeli menekülttáborban a helyi pitsák összefeküdtek a fekákkal, az volt a menő, akinek néger pasija volt. Az már nem zavarta őket, hogy egy olyan országból érkeztek, ahol kirívóan magas az AIDS-fertőzöttek aránya. Ennyit erről. :(

2012. dec. 6. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!