Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az rossz ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az rossz ha én magyar vagyok de a pasim roma? 14/L

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 12:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

neked rossz?

nem?

majd az lesz!

2012. dec. 5. 12:31
 12/28 anonim válasza:
24%
szerintem egyáltalán nem rossz! az én barátomban is van más vér, és semmi problémánk nincs ezzel. szüleim elfogadták. én soha nem érzem magam mellette másodrendűnek, illetve nem lesz kölyköm 9 hónap múlva. nem kell ettől félni, ha boldogok vagytok egymással szerintem semmi probléma nem lehet.
2012. dec. 5. 12:33
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
Pénztárcádat tartsd a belső zsebedben:D
2012. dec. 5. 12:36
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Arra számíts,hogy szakítani csak fővesztés terhe mellett tudsz majd.Ha szakítasz rád fog támadni az egész család,úgy szokott lenni.
2012. dec. 5. 12:38
 15/28 anonim ***** válasza:
80%
Igen, rossz. A "megölte volt barátnőjét, mert az szakított vele" kezdetű hírekben mindig cigány a gyilkos.
2012. dec. 5. 12:40
 16/28 anonim ***** válasza:
60%

"Arra számíts,hogy szakítani csak fővesztés terhe mellett tudsz majd"

Pontosan. Reménykedj benne, hogy időközben megtetszik neki egy másik csaj és akkor majd dob téged.

Tessék, itt egy korábbi kérdésem, neked szól többek között:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. dec. 5. 12:43
 17/28 anonim ***** válasza:
62%

idézet:

"Amikor én voltam tizenéves [20-30 éve], akkor az egész városban (Győr) kb. 7-8 sápadtarcú [=magyar] lány volt, aki cigánnyal járt. Mindegyikből megalázott, ütött-vert rabszolga, esetenként útszéli k*rva lett. Amelyik meg nagy nehezen megszabadult a cigány palijától, azon meg örökre ott maradt a bélyeg, egyetlen normális magyar embernek sem kellett.

Volt olyan magyar lány - aki ráadásul az elején még nagyon szép is volt -, akit először az egyik "jóképű" cigánygyerek "szedett fel", majd miután megunta, kézről-kézre járt a testvérei között, végül az 55 éves fogatlan, dagadt, büdös apjuknál kötött ki 17 évesen, aki miután megunta, először eladogatta egy-egy menetre (éjszakára) a hasonló korú és hasonszőrű kancigányoknak, majd az út szélére is kizavarta pénzt keresni.

Na ennek a lánynak a szemébe kellene csak belenéznie minden kis idióta magyar lánynak, aki cigánnyal akar kezdeni!

Egyébként nálunk az volt az elv, hogy az ilyen nőstényt még bottal sem piszkálnánk meg!

Sajnos a liberálidiotizmus megváltoztatta a fiatalokat és rengeteg tragédia, tönkretett életek, tönkretett családok, ami utánuk maradt.

Sajnálom ezt a kislányt, bár meg vagyok győződve róla, hogy részben a saját ostobaságának is az áldozata, de legyen ez intő jel minden magyar lány számára!"

2012. dec. 5. 12:54
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
Cigányéknál a nőnek nincs joga szakítani, sőt joga sem nagyon van semmire, veszélyes játékot játszol.
2012. dec. 5. 12:55
 19/28 anonim ***** válasza:
42%
Hová Fajul ez a Világ ? Elégé Szomorú...
2012. dec. 5. 13:00
 20/28 anonim ***** válasza:
84%
14 évesen babával játssz inkább...
2012. dec. 5. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!