Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az rossz ha én magyar vagyok de a pasim roma? 14/L
"Arra számíts,hogy szakítani csak fővesztés terhe mellett tudsz majd"
Pontosan. Reménykedj benne, hogy időközben megtetszik neki egy másik csaj és akkor majd dob téged.
Tessék, itt egy korábbi kérdésem, neked szól többek között:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
idézet:
"Amikor én voltam tizenéves [20-30 éve], akkor az egész városban (Győr) kb. 7-8 sápadtarcú [=magyar] lány volt, aki cigánnyal járt. Mindegyikből megalázott, ütött-vert rabszolga, esetenként útszéli k*rva lett. Amelyik meg nagy nehezen megszabadult a cigány palijától, azon meg örökre ott maradt a bélyeg, egyetlen normális magyar embernek sem kellett.
Volt olyan magyar lány - aki ráadásul az elején még nagyon szép is volt -, akit először az egyik "jóképű" cigánygyerek "szedett fel", majd miután megunta, kézről-kézre járt a testvérei között, végül az 55 éves fogatlan, dagadt, büdös apjuknál kötött ki 17 évesen, aki miután megunta, először eladogatta egy-egy menetre (éjszakára) a hasonló korú és hasonszőrű kancigányoknak, majd az út szélére is kizavarta pénzt keresni.
Na ennek a lánynak a szemébe kellene csak belenéznie minden kis idióta magyar lánynak, aki cigánnyal akar kezdeni!
Egyébként nálunk az volt az elv, hogy az ilyen nőstényt még bottal sem piszkálnánk meg!
Sajnos a liberálidiotizmus megváltoztatta a fiatalokat és rengeteg tragédia, tönkretett életek, tönkretett családok, ami utánuk maradt.
Sajnálom ezt a kislányt, bár meg vagyok győződve róla, hogy részben a saját ostobaságának is az áldozata, de legyen ez intő jel minden magyar lány számára!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!